V vrečki ni artiklov.
Vojna ali mir z bakterijami?: Skupaj za zdravje človeka in narave

Kako lepo je verjeti, da so za vse bolezni krive male pošasti.

Koncept zunanjega sovražnika je bil že od nekdaj dobičkonosen. Zaradi njega se ohranjajo vlade, vojna tehnologija in farmacija. Nič nimamo proti antibiotikom, dezinfekcijskimsredstvom, čistilom ... Veseli smo, da živimo v času, ko jih je na voljo veliko. Težava z vsemi temi snovmi je ravno v tem, da se ne zavedamo njihovega pomena in dragocenosti.

Z najmočnejšimi zdravili, ki jih imamo na voljo, ravnamo, kot da bi bili bonboni. Kemična vojna proti hišnim bakterijam se je sprevrgla v samozastrupljanje širokih razsežnosti. Nepremišljenost pri uporabi vseh snovi, s katerimi se borimo proti bakterijam, pa dobiva tudi razsežnosti nove velike nevarnosti za naše zdravje in zdravje planeta.

Njihova prekomerna uporaba je pripeljala do kožnih bolezni, vse večjih težav s prebavo, pandemije kandide, splošnega padca odpornosti ter pojava novih nevarnih in proti antibiotikom odpornih bakterij. Namesto v slepo ulico, zapeljite v smer zdravja. Naučite se pametno uporabljati probiotike, naravne antibiotike in naravna sredstva za čiščenje in osebno nego. Vnetja premagajte z aromaterapijo, fitoterapijo, hidroterapijo in izbrano dieto.

Priročnik je dragocena zakladnica konkretnih in preverjenih napotkov, ki smo jih zbrali v projektu Skupaj za zdravje človeka in narave.
17192 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/sielpreview/previewfaaced700515d0597edff6fd9a597f5d.jpg 978-961-92693-1-2
25 EUR 2021-04-25 Zaloga: Na zalogi

Vojna ali mir z bakterijami?: Skupaj za zdravje človeka in narave

Vojna ali mir z bakterijami?: Skupaj za zdravje človeka in narave Adriana Dolinar Dzongsar Jamyang Khyentse Sanja Lončar

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 125 zlatnikov = 1,25 €.
Kako lepo je verjeti, da so za vse bolezni krive male pošasti. Koncept zunanjega sovražnika je bil že od nekdaj dobičkonosen. Zaradi njega se ohranjajo vlade, vojna tehnologija in farmacija. Nič nimamo proti antibiotikom, dezinfekcijskimsredstvom, čistilom ... Veseli smo, da živimo v času, ko jih je na voljo veliko. Težava z vsemi temi snovmi je ravno v tem, da se ne zavedamo njihovega pomena in dragocenosti.
Cena: 25,00 €

Podrobnosti artikla Vojna ali mir z bakterijami?: Skupaj za zdravje človeka in narave

ISBN 978-961-92693-1-2
Leto izdaje 2011
Število strani 205
Dimenzije Dolinar, Adriana Lončar, Sanja, 1965- Podergajs, Katja Škarič, Rajko
Vezava Ne
Izdal Aleš Pevc
Avtor Adriana Dolinar
Dzongsar Jamyang Khyentse
Sanja Lončar

O avtorju Vojna ali mir z bakterijami?: Skupaj za zdravje človeka in narave

Dzongsar Jamyang Khyentse

Dzongsar Jamyang Khyentse

Dzongsar Jamyang Khyentse se je rodil leta 1961 v Butanu. Kot prepoznani tulku je vodja priznanega samostana Dzongsar. Odgovoren je za izobraževanje menihov v šestih samostanih in inštitutih v Aziji. Je ustanovitelj več dharma centrov na Zahodu in treh neprofitnih organizacij - Intent Siddhartha, Khyentse Fundacija in Lotus Outreach. Režiral je filma The Cup in Travellers and Magicians in bil Bertoluccijev svetovalec pri snemanju filma Mali Buda.

Budistični mojster Dzongsar Jamyang Khyentse rinpoče je eden najbolj ustvarjalnih in inovativnih pedagoških lam danes.

Več o Dzongsar Jamyang Khyentse
Sanja Lončar

Sanja Lončar

Sanja Lončar že več kot 20 let živi v Sloveniji. Živi v sozvočju z naravo in vodi projekt Skupaj za zdravje človeka in narave. Poleg tega Sanja Lončar piše samostojne knjige in prireja predavanja o zdravem načinu življenja in o zdravi prehrani. 

Več o Sanja Lončar

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Vojna ali mir z bakterijami?: Skupaj za zdravje človeka in narave

Oglejte si tudi