V vrečki ni artiklov.

Vojna ali mir z bakterijami?: Skupaj za zdravje človeka in narave

Vojna ali mir z bakterijami?: Skupaj za zdravje človeka in narave Sanja Lončar, Adriana Dolinar, Dzongsar Jamyang Khyentse

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 125 zlatnikov = 1,25 €.
Kako lepo je verjeti, da so za vse bolezni krive male pošasti. Koncept zunanjega sovražnika je bil že od nekdaj dobičkonosen. Zaradi njega se ohranjajo vlade, vojna tehnologija in farmacija. Nič nimamo proti antibiotikom, dezinfekcijskimsredstvom, čistilom ... Veseli smo, da živimo v času, ko jih je na voljo veliko. Težava z vsemi temi snovmi je ravno v tem, da se ne zavedamo njihovega pomena in dragocenosti.
 
Cena: 25,00 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-92693-1-2
Leto izdaje 2011
Število strani 205
Dimenzije Dolinar, Adriana Lončar, Sanja, 1965- Podergajs, Katja Škarič, Rajko
Avtor Sanja Lončar, Adriana Dolinar, Dzongsar Jamyang Khyentse
Vezava Ne
Izdal Aleš Pevc
Kategorija Naravno zdravljenje

O avtorju

   

Dzongsar Jamyang Khyentse se je rodil leta 1961 v Butanu. Kot prepoznani tulku je vodja priznanega samostana Dzongsar. Odgovoren je za izobraževanje menihov v šestih samostanih in inštitutih v Aziji. Je ustanovitelj več dharma centrov na Zahodu in treh neprofitnih organizacij - Intent Siddhartha, Khyentse Fundacija in Lotus Outreach. Režiral je filma The Cup in Travellers and Magicians in bil Bertoluccijev svetovalec pri snemanju filma Mali Buda.

Budistični mojster Dzongsar Jamyang Khyentse rinpoče je eden najbolj ustvarjalnih in inovativnih pedagoških lam danes.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Oglejte si tudi