V vrečki ni artiklov.
Vreča za udarjanje ''Adidas double end''

Boksarska vreča

Dvojna boksarska vreča postaja vse bolj priljubljena, saj zaradi unikatne oblike omogoča vadbo udarcev in brc pod različnimi koti. Je idealna za tiste, ki želijo izboljšati svoje kombinacije udarcev, tehniko udarcev, hitrost, gibanje in delo nog. Poleg tega takšna boksarska vreča pomaga izboljšati  ritem in natančnost ter je odlična za sprostitev mišic.

Boksarska vreča je izdelana iz najkvalitetnejšega umetnega usnja s tkano oporo, ki omogoča dolgotrajno trpežnost. Polnjena je s tekstilnimi obrezninami, ki zagotavljajo, da se vreča ne zbije in tudi pri najbolj močni uporabi ves čas ohranja svojo obliko in trdoto, obese pa se jo z močnimi najlonskimi trakovi in pravokotnimi kavlji. Na spodnjem delu se nahaja rinka s katero se vrečo lahko priveže, da se zmanjša nihanje. Na vrhu je opremljena z verižnim zapenjanjem s katerim se polnilo vreče lahko po želji dopolnjuje.

Črno-rdeč dizajn naredi to vrečo še posebej atraktivno.

Mere: cca. 85 x 40/20/33cm

Teža: 22 kg

784745463 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/v/r/vreca_za_udarjanje.jpg
199.99 EUR 2021-07-28 Zaloga: Na zalogi

Vreča za udarjanje ''Adidas double end''

Vreča za udarjanje ''Adidas double end''

Dvojna boksarska vreča postaja vse bolj priljubljena, saj zaradi unikatne oblike omogoča vadbo udarcev in brc pod različnimi koti. Je idealna za tiste, ki želijo izboljšati svoje kombinacije udarcev, tehniko udarcev, hitrost, gibanje in delo nog.
Cena: 199,99 €

Podrobnosti artikla Vreča za udarjanje ''Adidas double end''

Izdal Zavod Gaia planet

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).