Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Vreča za udarjanje ''Adidas double end''

Dvojna boksarska vreča postaja vse bolj priljubljena, saj zaradi unikatne oblike omogoča vadbo udarcev in brc pod različnimi koti. Je idealna za tiste, ki želijo izboljšati svoje kombinacije udarcev, tehniko udarcev, hitrost, gibanje in delo nog.

Dodaj na seznam želja

Boksarska vreča

Dvojna boksarska vreča postaja vse bolj priljubljena, saj zaradi unikatne oblike omogoča vadbo udarcev in brc pod različnimi koti. Je idealna za tiste, ki želijo izboljšati svoje kombinacije udarcev, tehniko udarcev, hitrost, gibanje in delo nog. Poleg tega takšna boksarska vreča pomaga izboljšati  ritem in natančnost ter je odlična za sprostitev mišic.

Boksarska vreča je izdelana iz najkvalitetnejšega umetnega usnja s tkano oporo, ki omogoča dolgotrajno trpežnost. Polnjena je s tekstilnimi obrezninami, ki zagotavljajo, da se vreča ne zbije in tudi pri najbolj močni uporabi ves čas ohranja svojo obliko in trdoto, obese pa se jo z močnimi najlonskimi trakovi in pravokotnimi kavlji. Na spodnjem delu se nahaja rinka s katero se vrečo lahko priveže, da se zmanjša nihanje. Na vrhu je opremljena z verižnim zapenjanjem s katerim se polnilo vreče lahko po želji dopolnjuje.

Črno-rdeč dizajn naredi to vrečo še posebej atraktivno.

Mere: cca. 85 x 40/20/33cm

Teža: 22 kg

Več informacij
Is Featured Ne
Izdal Zavod Gaia planet
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Vreča za udarjanje ''Adidas double end''
Vaša ocena
Back to Top

Vreča za udarjanje ''Adidas double end''

Cena 199,99 €