V vrečki ni artiklov.

Vrnitev enosti - Načela in praksa spiritualne tehnologije

Vrnitev enosti - Načela in praksa spiritualne tehnologije Živorad Mihajlović-Slavinski

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 138 zlatnikov = 1,38 €.
Živorad Mihajlović Slavinski, svetovno priznani raziskovalec alternativne psihologije, duhovnosti in ezoterike, v knjigi Vrnitev enosti razlaga veliko resnico, do katere je prišel po ve? kot petdesetih letih prou?evanja in prakticiranja razli?nih sistemov, metod in tehnik perenialne ali ve?ne filozofije. Spoznal je, da obstaja skriti element, h kateremu vodijo vsi posamezni postopki in to je postopno gibanje od sveta dvojnosti, razdeljenosti ali sveta nasprotij v stanje Enosti, enotnosti in skladnosti.
 
Cena: 27,70 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-6804-25-7
Leto izdaje 2010
Število strani 365
Dimenzije 14,0 x 22,0
Avtor Živorad Mihajlović-Slavinski
Vezava Ne
Izdal Primus

O avtorju

  Živorad Mihajlović Slavinski se je rodil leta 1937 v Beogradu. Diplomiral je iz psihologije. Njegovo pozornost so kmalu pritegnile alternativne metode psihoterapije, hermetizem, spriritualne tehnologije in šamanizem.

Iz svojih spoznanj je razvil sisteme zdravljenja, ki so med vodilnimi v svetu. Svoje bogato znanje prenaša naprej na seminarjih in tečajih po celem svetu.
Je tudi avtor več kot dvajsetih knjig, ki so, prevedene v različne jezike, obvezno branje mnogih, ki želijo doseči spremembe v življenju. 

Lahko spremenite življenje, lahko spremenite osebnost, lahko spremenite usodo!

Spletna stranwww.spiritual-technology.com

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Oglejte si tudi