V vrečki ni artiklov.
Vrnitev gentlemana

Moški

Ali je lahko moški spoštljiv, prijazen, skrben, poleg tega pa tudi močan?

Dr. Dain Heer pravi, da je biti resnični gentleman najprej in predvsem »biti najboljši, kar ste lahko kot moški – kar koli to pomeni za vas«. Knjiga Vrnitev gentlemana je polna orodij in strategij, ki vam pomagajo to doseči.

S svojo značilno iskrenostjo, igrivo radovednostjo in humorjem ponuja zanimive vpoglede in mogočna, transformativna vprašanja, ki vas bodo odprla novim možnostim.

Raziskovali boste, kako ste odrezali dele sebe, da bi se prilegali v okvire pričakovanj drugih, spoznali boste učinkovito orodje za opuščanje zastrupljajočih prepričanj, ter očistili pot za nove, pristne izkušnje v svojem življenju.

Odkrili boste mite in zakoreninjene vzorce, ki lahko uničijo možnosti za izpolnjujoče odnose, in kako graditi negovalne odnose z moškimi in ženskami v svojem življenju (in tudi z moškim v ogledalu).

Ne nazadnje pa boste spoznali tudi ključe za spoštovanje drugih – ne da bi pri tem izgubili sebe – in za navdihovanje prihodnjih rodov s tremi darili, ki jih gentleman lahko da otrokom v svojem življenju. 

9789617090772 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/v/r/vrnitev-gentlemana.jpg 9789617090772
22 EUR 2021-10-23 Zaloga: Na zalogi

Vrnitev gentlemana

Vrnitev gentlemana Dr. Dain Heer

Ustvarjanje negovalnih povezav z zaobjemanjem pristnega sebe

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 110 zlatnikov = 1,10 €.
Dr. Dain Heer je mednarodni govorec in avtor, ki potuje po vsem svetu in facilitira napredne delavnice Access Consciousnessa.Vnjegovi novi knjigi boste odkrili mite in zakoreninjene vzorce, ki lahko uničijo možnosti za izpolnjujoče odnose, in kako graditi negovalne odnose z moškimi in ženskami v svojem življenju (in tudi z moškim v ogledalu).
Cena: 22,00 €

Podrobnosti artikla Vrnitev gentlemana

O avtorju Vrnitev gentlemana

Dr. Dain Heer

Dr. Dain Heer

Dr. Dain Heer je mednarodni govorec in avtor, ki potuje po vsem svetu in facilitira napredne delavnice Access Consciousnessa. S popolnim dopuščanjem, skrbnostjo, humorjem in fenomenalnim védenjem ljudi navdušuje in vabi k več zavedanja.

Znotraj Accessa je razvil edinstven energijski proces spreminjanja za posameznike in skupine, ki se imenuje Energijska sinteza bitja. Dr. Dain Heer je pred tem napisal niz knjig s tematikami o utelešenju, zdravljenju, denarju in odnosih.

Več o Dr. Dain Heer

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Vrnitev gentlemana

Oglejte si tudi