V vrečki ni artiklov.

Vrnitev v življenje - Nenavadni primeri otrok, ki se spominjajo svojih preteklih življenj

Vrnitev v življenje - Nenavadni primeri otrok, ki se spominjajo svojih preteklih življenj dr. Jim B. Tucker

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 99 zlatnikov = 0,99 €.
Dr. Jim Tucker že dobro desetletje proučuje nenavadne primere otrok, ki pravijo, da se spominjajo prejšnjih življenj. Knjiga Vrnitev v življenje je prvoosebna pripoved o njegovih izkušnjah s številnimi neobičajnimi otroki in se osredotoča predvsem na ameriške primere, pri čemer predstavi zgodbo vsake od družin in opiše Tuckerjevo raziskovanje.Njegov cilj je ugotoviti, kaj se je zgodilo – kaj je otrok izjavil, kakšen je bil odziv staršev, ali se otrokove izjave ujemajo z življenjem določenega pokojnika in ali bi bilo mogoče do to...
 
Cena: 19,99 €

Podrobnosti artikla

ISBN 9789616982221
Leto izdaje 2015
Število strani 288
Dimenzije 14,0 x 21,5
Avtor dr. Jim B. Tucker
Vezava Mehka
Izdal Hiša knjig
Kategorija Življenje duš in reinkarnacija

O avtorju

   

JIM B. TUCKER, dr. med., je izredni profesor psihiatrije in nevrovedenjske znanosti na Univerzi v Virginiji. Je direktor tamkajšnjega oddelka za zaznavne študije, kjer nadaljuje delo Iana Stevensona z otroki, ki pripovedujejo o spominih na prejšnja življenja. Je tudi avtor knjige Life Before Life. Z ženo živi v Charlottesvillu v Virginiji.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).