V vrečki ni artiklov.

Vsak otrok se je sposoben učiti: Knjiga + CD

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 279 zlatnikov = 2,79 €.
Vedno več je strokovnjakov, ki se želijo izobraziti za izvajanje programa funkcionalnega učenja. Knjigo priporočamo različnim strokovnjakom na področju vzgoje in izobraževanja. Koristi lahko staršem, katerih otroci so vključeni v program funkcionalnega učenja. Lahko je v pomoč tudi učiteljem in študentom defektologije in drugih sorodnih strok.
 
Cena: 39,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-6769-63-1
Leto izdaje 2014
Število strani Ne
Dimenzije 21,0 x 13,5
Avtor Katrin Stroh, Thelma Robinson, Alan Proctor, Slavica Lenček , Mihaela Nena Vovk, Melita Keber Jašović
Vezava Mehka
Izdal Cangura
Kategorija Pedagogika

O avtorju

  Melita Keber Jašović, ena izmed treh prevajalk knjige, je upokojena profesorica angleščine in slovenščine, svetovalka, s štiridesetletno prakso v poučevanju na osnovni in srednji šoli, z delom z odraslimi, z lektoriranjem, prevajanjem, pisanjem in vrednotenjem učbenikov. Delovala je v slovenskih in v mednarodnih programih na področju vzgoje in izobraževanja.
 

Mihaela Nena Vovk, ena izmed prevajalk knjige, je univ. dipl. def. logopedinja, zaposlena na Univerzitetnem  rehabilitacijskem inštitutu Republike Slovenije – Soča (URI – Soča), terapevt razvojno-nevrološke obravnave otrok (Bobathov terapevt), je začetnica programa nadomestne in dopolnilne komunikacije v Sloveniji in inštruktorica programa funkcionalnega učenja, ki ga je kot prva začela uporabljati pri otrocih s težjo motnjo v čutno-gibalnem razvoju. Vidni in nepričakovani rezultati funkcionalnega učenja pri tej populaciji so jo še toliko bolj vzpodbudili k sodelovanju pri prevodu angleškega originala priročnika. 

  Slavica Lenček, ena izmed prevajalk knjige, je upokojena univ. dipl. def. logopedinja, s štiridesetletnimi izkušnjami dela z otroki s posebnimi potrebami, inštruktorica programa funkcionalnega učenja, ki ga od leta 1997 izvaja pri svojem terapevtskem delu. Vidni rezultati funkcionalnega učenja so jo vzpodbudili k sodelovanju prevajanja angleškega originala priročnika in njegovi izdaji. 

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Anonimen

Objavljeno 03.11.2014

Res odlično napisana in prevedena knjiga. Pohvale

Res odlično napisana in prevedena knjiga. Pohvale založniku in avtorjem!

Anonimen

Objavljeno 03.11.2014

Knjiga ki nam je zelo pomagala pri razvoju naše

Knjiga ki nam je zelo pomagala pri razvoju naše hčerke.... toplo priporočava. Starša iz NM

Anonimen

Objavljeno 03.11.2014

ODLIČNA knjiga z dvema besedama!! Pripočam vsem

ODLIČNA knjiga z dvema besedama!! Pripočam vsem staršem, moje sinu je zelo pomagala in sedaj obiskujeva terapevkto ki izvaja funkcionalno učenje. Anja

Oglejte si tudi