V vrečki ni artiklov.
Vsakodnevni stres

Stres

V tej knjigi so poleg namigov za uporabo zdravilnih zelišč pri boleznih, katere so posledice ki jih povzroča stres, zbrani tudi primeri uspešnega zdravljenja, nasveti za preprečevanje bolezni, koristne informacije o zdravilnih zeliščih in domačih zdravilih ter ilustriran seznam zdravilnih zelišč.

V glavnem delu knjige so najpogostejša obolenja navedena po abecednem vrstnem redu, kar vam bo omogočalo, da boste zlahka poiskali želeno informacijo. 

Besedo stres v vsakdanjem življenju uporabljamo, ko smo preobremenjeni in se soočamo s kopico različnih zahtev. Te zahteve so lahko povezane s financami, delom, razmerji in drugimi situacijami. Toda vse, kar za nas predstavlja resničen ali zaznaven izziv ali grožnjo našemu dobremu počutje, nam lahko povzroči stres.

Stres je naš motivator, ki je ključen za preživetje. Takrat se v telesu vklopi mehanizem "boj ali beg", ki nam lahko pove, kdaj in kako se odzvati na nevarnost. Vendar, če se ta mehanizem sproži prepogosto, ali kadar je preveč stresov na enkrat, lahko ogorozi človekovo duševno in telesno zdravje ter postane škodljiv.

 

 

 


978-961-04-0495-8 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/v/s/vsakodnevni_stres_1.jpg 978-961-04-0495-8
19.9 EUR 2020-07-18 Zaloga: Na zalogi

Vsakodnevni stres

Vsakodnevni stres Maria Treben

Preprečevanje - Prepoznavanje - Zdravljenje

V tej knjigi so poleg namigov za uporabo zdravilnih zelišč pri boleznih, ki so posledica stresa, zbrani tudi primeri uspešnega zdravljenja, nasveti za preprečevanje bolezni, koristne informacije o zdravilnih zeliščih in domačih zdravilih ter ilustriran seznam zdravilnih zelišč. 
Cena: 19,90 €

Podrobnosti artikla Vsakodnevni stres

O avtorju Vsakodnevni stres

Maria Treben

Maria Treben

Ime avstrijske zeliščarice Marie Treben (1907-1991) je znano po vsem svetu, zlasti zaradi njene uspešne knjige Zdravje iz Božje lekarne. S svojimi recepti želi bralce navdušiti za spoznavanje zdravilnih učinkovin zelišč, ki rastejo v našem domačem okolju, za preverjanje starih receptov in za pripravo domačih zdravil.

Več o Maria Treben

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Vsakodnevni stres

Oglejte si tudi