Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Vse

Na zalogi
SKU
9789610154013
Dodaj v primerjavo
Cena 24,99 €

Kratke zgodbe v zbirki Vse so sicer napisane preprosto in na prvi pogled namenjene najstnikom, v resnici pa je to literatura, ki zahteva zrelejšega bralca, saj so teme in vprašanja, ki jih zgodbe postavljajo neprijetne, boleče in bralca silijo k razmisleku in debati. 

Dodaj na seznam želja

Nasilje

Zgodbe v tej zbirki spodbujajo pogovore o nestrpnosti, predsodkih in kulturnih razlikah, o nasilju, spolnih zlorabah in zaščiti ljubljenih, o duševnih motnjah, sanjah in identiteti.

Se moramo res pogovarjati o nasilju? 
Dejstvo je, da je najstništvo zelo zahtevno poglavje človekovega razvoja, nasilje pa ena od perečih tem, o kateri moramo govoriti. Morda vaš otrok ne bo nikoli žrtev nasilja niti povzročitelj, zagotovo pa bo del »občinstva«, ko se bo nasilje dogajalo. Prav zato so pogovori o »težkih« temah pomembni, saj bodo otroci in mladostniki le tako doumeli, da je vsaka oblika nasilja nesprejemljiva.

Knjige, ki sprožajo burne razprave 
Janne Teller s svojim literarnim delom vztrajno in neizprosno preizprašuje človeka v sodobni družbi in s prstom kaže na tisto, česar ne želimo vedeti, videti. Zaradi neposrednosti, brezkompromisnosti in kontroverznosti njene knjige mnogokrat sprožajo burne razprave.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610154013
Leto izdaje 2019
Število strani 144
Dimenzije 14,0 x 20,0
Vezava Trda
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Janne Teller
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Vse
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Vse

Cena 24,99 €