❤ Ne spreglejte znižanih cen največjih prodajnih uspešnic letošnjega leta! Kliknite tukaj

 

 
V vrečki ni artiklov.

Vse, kar želite svojemu otroku

Vse, kar želite svojemu otroku Dr. Wayne Dyer

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 154 zlatnikov = 1,54 €.
Knjiga Vse, kar želite svojemu otroku jasno odgovarja na pogosta vprašanja staršev:  katere so prave in katere napačne rešitve, ki jih lahko uporabijo pri vzgoji otroka? Kako biti ne prestrogi ali preveč popustljivi? Katere so nepogrešljive veščine in znanja, ki jih otrok potrebuje za svoj nemoten razvoj v vseh obdobjih  odraščanja, da lahko izrazi svoje nadarjenosti, svoj specifičen temperament in se počuti izpolnjenega pri vsem, kar počne? Knjiga je odličen vzgojni priročnik: svetuje kako biti z otrokom sproščen, lahkoten ...
 

Vroča cena: 20,90 €

Prihranek: 1,10 € (5%)

Redna cena: 22,00 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-2000-64-6
Leto izdaje 2013
Število strani 400
Dimenzije 16,0 X 24,0
Avtor Dr. Wayne Dyer
Vezava Mehka
Izdal Ganeš
Kategorija Vzgoja, starševstvo

O avtorju

 

Doktor Wayne W. Dyer je mednarodno priznan avtor in strokovnjak za osebno rast, ki  velja za »očeta motivacije«. Je avtor številnih knjižnih, avdio in video uspešnic. Pojavil se je že na tisoče radijskih in televizijskih oddajah, med drugim tudi na oddajah The Today Show in Oprah.

V slovenskem prevodu so doslej izšle njegove mednarodne uspešnice Verjemite in videli bosteVse, kar želite svojemu otrokuŽivljenje kot igraV 21 dneh do notranjega miru in uspeha in Ohranimo ravnovesje.

Kljub temu, da je Dyer svoje otroštvo preživel po različnih sirotišnicah in rejniških domovih, je premagal številne ovire in uresničil svoje sanje. Doktoriral je iz vzgojnega svetovanja na Wayne State University, bil je profesor na univerzi St. John's v New Yorku in vodil zasebno terapevtsko prakso. Dandanes skuša svojim bralcem pokazati, kako lahko uspe tudi njim ter jim pomaga pri vzpostavljanju notranjega ravnovesja, pri iskanju sreče in, najpomembneje, samih sebe.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Jaka

Objavljeno 25.08.2017

Super priročnik za starše!

Super priročnik za starše!