V vrečki ni artiklov.

Vse, kar želite svojemu otroku

Vse, kar želite svojemu otroku Wayne W. Dyer

Vsak starš svojemu otroku želi le najboljše, vendar je vzgoja lahko včasih zelo trd oreh, lahko pa je tudi mnogo bolj lahkotna. Knjiga Vse, kar želite svojemu otroku vam zagotavlja prav to – vodila vas bo v situacijah, v katerih potrebujete zanesljiv nasvet kako otroka na pravi način usmerjati, kako ponuditi pozitivne rešitve in se lažje, brez napetosti, soočiti z izzivi.
 
Cena: 19,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-2000-64-6
Leto izdaje 2013
Število strani 400
Dimenzije 16,0 X 24,0
Avtor Wayne W. Dyer
Vezava Mehka
Izdal Ganeš
Kategorija Vzgoja, starševstvo

O avtorju

 

Doktor Wayne W. Dyer je mednarodno priznan avtor in strokovnjak za osebno rast, ki  velja za »očeta motivacije«. Je avtor številnih knjižnih, avdio in video uspešnic. Pojavil se je že na tisoče radijskih in televizijskih oddajah, med drugim tudi na oddajah The Today Show in Oprah.

V slovenskem prevodu so doslej izšle njegove mednarodne uspešnice Verjemite in videli bosteVse, kar želite svojemu otrokuŽivljenje kot igraV 21 dneh do notranjega miru in uspeha in Ohranimo ravnovesje.

Kljub temu, da je Dyer svoje otroštvo preživel po različnih sirotišnicah in rejniških domovih, je premagal številne ovire in uresničil svoje sanje. Doktoriral je iz vzgojnega svetovanja na Wayne State University, bil je profesor na univerzi St. John's v New Yorku in vodil zasebno terapevtsko prakso. Dandanes skuša svojim bralcem pokazati, kako lahko uspe tudi njim ter jim pomaga pri vzpostavljanju notranjega ravnovesja, pri iskanju sreče in, najpomembneje, samih sebe.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Jaka

Objavljeno 25.08.2017

Super priročnik za starše!

Super priročnik za starše!