Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Vse o negi dojenčka in ma

Na zalogi
SKU
978-961-6790-34-5
Dodaj v primerjavo
Cena 59,00 €
Najuglednejši sodoben priročnik o negi otrok. S prispevki strokovnjakov za dojenje, nutricionistov, otroških psihologov in vrhunskih pediatrov, vas bo knjiga oskrbela z najbolj aktualnimi in izčrpnimi informacijami o vseh vidikih nege otroka, od novorojenčka do malčka.
Dodaj na seznam želja

Kako se pripraviti na dojenčka? Kako ga obvarovati pred nevarnostmi in boleznimi, ki so zanj življenjskega pomena? Kako najbolje ravnati z njim, ga hraniti, umivati in tolažiti? Koliko oblačil kupiti? Kakšen naj bo voziček in kakšne plenice?

To je samo nekaj vprašanj, s katerimi se soočajo novopečeni starši. Odgovore nanje bodo brez težav našli v priročniku, tako kot tudi številne druge informacije o negi; vse od zadnjih mesecev nosečnosti pa do otrokovega tretjega leta. Poglobljenim poglavjem, ki pokrivajo vsa področja skrbi za otroka, so priložene tudi preglednice, ki nazorno prikazujejo osnovno skrb za novorojenčke, postopke prve pomoči in mesečni razvoj vašega otroka v prvih treh letih.

Izčrpno, informativno in pregledno razvrščene strani vam omogočajo, da boste osvojili osnove nege novorojenčka in postopke nujne prve pomoči, obširna poglavja razlagajo, kako dojenčku zagotoviti uspešno in varno hranjenje in spanje, povedo pa tudi, kako si razlagati dojenčkov jok ter kako se nanj odzvati.

Knjiga prinaša tudi poglobljeno branje o tem, kako ohraniti dojenčka varnega in zdravega ter kaj pričakovati v primeru rojstva dvojčkov, nedonošenosti ali posebnih potreb novorojenčka. Pregled po mesecih vam bo ponudil vodnik po dogodkih, ki jih lahko pričakujete, ko bo novorojenček zrasel v dojenčka in nato v malčka, celotno poglavje pa je posvečeno tudi vprašanju rasti in razvoja ter temu, kako lahko starši pomagate pri tem.

Končno ponuja knjiga tudi posebno pomoč novopečenim materam in očetom - nasvete, kako se pripraviti na novega družinskega člana in kako obvladati vsa področja starševstva.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6790-34-5
Leto izdaje 2010
Število strani 392
Dimenzije 25,0 x 19,5
Vezava Trda
Izdal Meander
Avtor A. J. R. Waterston
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Vse o negi dojenčka in malčka
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Vse o negi dojenčka in ma

Cena 59,00 €