Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Vsem naj bom neznan, 1. knjiga

Ni več v prodaji
SKU
9789612772130
Cena 47,90 €

Prva knjiga obsega poezijo, prozo in dramatiko. Vanjo so vključeni tako dokončani teksti – pesmi, črtice in nekaj drobnih dramskih del – kot tudi številni fragmenti in osnutki.

Dodaj na seznam želja

Srečko Kosovel

Prestižna izdaja v dveh knjigah in na skoraj 2000 straneh, kjer so zbrani vsi zapisi iz Kosovelove zapuščine, ki so ostali neobjavljeni do danes.

Srečko Kosovel je o sebi pisal kot o zvezdnem utrinku, ki ga bodo šli ljudje iskat in ga ne bodo našli – ob tem pa se bodo zavedeli, da so sami utrinki velike kozmične volje. Literarni opus Srečka Kosovela, nastal v nekaj letih neverjetno intenzivnega pisanja, je bil objavljan postopoma – v različnih časih je šele nova senzibilnost v njem odkrila nove tekste. 

V dveh knjigah te izdaje so zbrani vsi zapisi iz zapuščine Srečka Kosovela, ki so ostali neobjavljeni do danes. Kosovelovo pisavo kažeta v magmatskem stanju nastajanja. 

Prva knjiga obsega poezijo, prozo in dramatiko. Vanjo so vključeni tako dokončani teksti – pesmi, črtice in nekaj drobnih dramskih del – kot tudi številni fragmenti in osnutki. 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612772130
Leto izdaje 2019
Število strani 937
Dimenzije 13,5 x 20,5
Vezava Trda
Izdal Goga
Avtor Srečko Kosovel
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Vsem naj bom neznan, 1. knjiga
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Vsem naj bom neznan, 1. knjiga

Cena 47,90 €