V vrečki ni artiklov.
Vzgajanje sreče - Deset enostavnih korakov do bolj veselih otrok in srečnejših staršev

Česa si najbolj želimo za svoje otroke? Poleg tega, da bi bili zdravi, si seveda želimo, da bi bili srečni! Na srečo je veliko znanstvenih študij pokazalo, da je sreča priučeno obnašanje, mišica, ki jo našim otrokom lahko pomagamo razviti in vzdrževati.

Izhajajoč iz tistega, kar so psihologija, sociologija in nevroznanost dokazale o zaupanju, hvaležnosti in optimizmu, in s pomočjo svojih lastnih kaotičnih in pogosto zelo smešnih resničnih dogodivščin, ki jih je doživela kot mama, s katerimi pokaže, kako ravnati in kako ne, je dr. Christine Carter, izvršna direktorica Znanstvenega centra za večje dobro na Univerzi Berkeley, celoten proces skrčila na 10 enostavnih korakov spodbujanja sreče.

Dr. Carterjeva zelo domiselno, modro in sočutno poleg vsakodnevnih stresnih situacij starševstva – kako otroke pravočasno odpraviti v šolo in na zunajšolske  aktivnosti ali kako postaviti na mizo večerjo – obravnava  tudi bolj abstraktna vprašanja, kot so, kako otroku pomagati vzpostavljati zdrava prijateljstva in razviti zdravo inteligenco. V teh desetih korakih vam pomaga samozavestno in dosledno sodelovati z otroki tako, da spodbujate spretnosti, navade in miselne vzorce, ki bodo utrli pot pozitivnim čustvom v danem trenutku, in da se bodo ta čustva nadaljevala v najstniškem obdobju in še dlje.

V knjigi boste odkrili:

  • najboljši način, da ne boste vzgojili razvajenega otroka;
  • nasvete, kako otrokovo muhavost spremeniti v hvaležnost;
  • pasti, v katere lahko padete, če poskušate biti popolni, in kako se jim izogniti, pravilno hvaljenje otrok in zakaj je lahko preveč nepravilne hvale ravno tako slabo, kot če je hvale premalo;
  • dušo prijaznosti – kako vzgojiti prijazne, sočutne in ljubeče otroke,
  • strategije, kako navdihniti otroke, da bodo opravljali dolgočasne (vendar potrebne) naloge in zanje postali bolj samomotivirani.

Skupaj z nasveti, skrivnostmi  in strategijami. Vzgajanje sreče je  izjemen pripomoček, ki vam bo pomagal v otroke vliti veselje in pri tem  tudi samim postati bolj veseli.

15174 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/v/z/vzgajanje-srece-569091.jpg 978-961-229-111-2
18.5 EUR 2021-08-09 Zaloga: Na zalogi
-25%

Vzgajanje sreče - Deset enostavnih korakov do bolj veselih otrok in srečnejših staršev

Vzgajanje sreče - Deset enostavnih korakov do bolj veselih otrok in srečnejših staršev Christine Carter

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 92 zlatnikov = 0,92 €.
Dr. Carterjeva zelo domiselno, modro in sočutno poleg vsakodnevnih stresnih situacij starševstva – kako otroke pravočasno odpraviti v šolo in na zunajšolske  aktivnosti ali kako postaviti na mizo večerjo – obravnava  tudi bolj abstraktna vprašanja, kot so, kako otroku pomagati vzpostavljati zdrava prijateljstva in razviti zdravo inteligenco. V teh desetih korakih vam pomaga samozavestno in dosledno sodelovati z otroki tako, da spodbujate spretnosti, navade in miselne vzorce, ki bodo utrli pot pozitivnim čustvom v danem trenutku, in da se bo...

Vroča cena: 18,50 €

Prihranek: 6,20 € (25%)

Redna cena: 24,70 €

Podrobnosti artikla Vzgajanje sreče - Deset enostavnih korakov do bolj veselih otrok in srečnejših staršev

ISBN 978-961-229-111-2
Leto izdaje 2010
Število strani 265
Dimenzije 14,0 x 23,0
Vezava Ne
Izdal Gnostica
Avtor Christine Carter

O avtorju Vzgajanje sreče - Deset enostavnih korakov do bolj veselih otrok in srečnejših staršev

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Vzgajanje sreče - Deset enostavnih korakov do bolj veselih otrok in srečnejših staršev

Oglejte si tudi