Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Vzgoja brez drame

Na zalogi
SKU
9789619346235
Dodaj v primerjavo
Cena 32,00 €

Knjiga Vzgoja brez drame je napisana tudi kot priročnik, v katerem je opisanih 12 praktičnih metod, ki nam pomagajo, da s svojimi otroki preživimo težke trenutke, hkrati pa v teh zahtevnih situacijah spodbujamo integracijo možganov.

Dodaj na seznam želja

Vzgoja

Knjiga je v bistvu nadaljevanje knjige Celostni razvoj otroških možganov, posebej njenega prvega dela. Poleg nekaterih nevroloških tem bolj poglobljeno obravnava vzgojo kot tako ter vzgojne prijeme, ki jih uporabljamo v kritičnih in dramatičnih trenutkih z našimi otroki. Zato tudi naslov Vzgoja brez drame. Knjiga nam ob številnih primerih iz vsakdanjega življenja staršev ponuja konkretna sistematična navodila: kako ravnati in se odzivati na naše otroke v trenutkih, ko nam je z njimi težko, ko so vznemirjeni in se zdi, da nič ne zaleže, ko naredijo nekaj, česar ne bi smeli. In ko se nam zdi, da tudi mi ne zmoremo več.

Svoje trditve avtorja podkrepita s sodobnimi nevrološkimi raziskavami, ki potrjujejo, zakaj so razumevajoči odzivi boljši za razvoj naših otrok in za njihove možgane. Ob branju tega zanimivega dela bomo spoznali, kako svojim otrokom še vedno lahko postavljamo meje ter jim pomagamo, da se razvijajo v uravnotežene in odgovorne mlade odrasle.

Knjiga je utemeljena na najnovejših znanstvenih raziskavah o možganih. Predstavlja, kako se razvijajo možgani otrok, kaj zmorejo razumeti in česa ne, kako se odzivajo in kaj se v interakciji dogaja ne samo v otroških, ampak tudi v odraslih možganih staršev. Kljub zahtevni temi je knjiga napisana tako, da jo lahko razumemo.
Napisana je tudi kot priročnik, v katerem je opisanih 12 praktičnih metod, ki nam pomagajo, da s svojimi otroki preživimo težke trenutke, hkrati pa v teh zahtevnih situacijah spodbujamo integracijo možganov.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619346235
Leto izdaje 2016
Število strani 202
Dimenzije 15,5 x 23,5
Vezava Mehka
Izdal Zavod Pogled
Avtor dr. Daniel J. Siegel, Tina Payne Bryson
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Vzgoja brez drame
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Vzgoja brez drame

Cena 32,00 €