V vrečki ni artiklov.
Wi Fi za dušo in srce

Transformacija skozi lastno izkušnjo

Avtorica razkriva svojo pot in dogodke iz svojega življenja, ki so izrazito vplivali nanjo in jo korenito spremenili. Z dna je našla luč na koncu predora, ki je pripomogla, da je spremenila dojemanje in lastni svet. V njem danes ni prostora za zunanje vplive in negativnosti, kot tudi ne za okolje, v katerem bi prebivali ljudje, ki si ne zaslužijo njene pozornosti in naklonjenosti. Z vso hvaležnostjo do življenja je napisala to knjigo in jo namenila vsem, ki jih zanima duhovnost, ezoterika, ljudem, ki ne razmišljajo o življenju zgolj skozi vidik materialnosti.

Pogled na svet in življenje

Pot raziskovanja ji je odkrila, da je pomembna predanost, zaupanje, sproščenost, veselje do čudeža življenja in njegovega globljega pomena, na katerega prevečkrat pozabljamo. Knjiga je preprosta, je zbir modrosti, ki so razložene na preprost način, in nas pripelje do zavedanja, da ima vsaka stvar svoj namen in četudi je videti »zemeljsko slaba«, je največkrat največja in najbolj blagoslovljena sprememba, zaradi katere preidemo v višje zavedanje.

Način bivanja je odvisen od posameznika

V knjigi ni kakih strogih navodil, ki bi se jih bilo potrebno držati, da bi dosegli svoj cilj. Ponuja nam poti, kako naj sami živimo življenje, ne da življenje živi nas. In to tako, da vsakomur dopušča popolno svobodo razumevanja in delovanja.

9789612467043 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/w/i/wifi.jpg 9789612467043
19.9 EUR 2021-01-23 Zaloga: Na zalogi

Wi Fi za dušo in srce

Wi Fi za dušo in srce Sandra Kocijančič

Povežite se s svojim bistvom

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 99 zlatnikov = 0,99 €.
Nisem prepotovala sveta, nisem zavestno iskala resnice, nisem bosa preplezala Himalaje in nisem bila klinično mrtva. Nisem šla v Indijo in nisem mesece dolgo meditirala. Pa se mi je razodelo.Nisem slišala skrivnostnih glasov in videvala misterioznih podob. Pa se me je dotaknilo. Nisem se spraševala ali sem pripravljena in dovolj modra. Pa sem se prepustila povezavi.Preprosto, vsi čudeži so že v vas, vse kar potrebujete je tu in koda WI FI-ja je že vgrajena v vaše srce.
Cena: 19,90 €

Podrobnosti artikla Wi Fi za dušo in srce

ISBN 9789612467043
Leto izdaje 2017
Število strani 146
Dimenzije 14,5 x 20,5
Vezava Mehka vezava
Izdal Stella
Avtor Sandra Kocijančič

O avtorju Wi Fi za dušo in srce

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).