Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

(Z)najdi se v podjetništvu

Na zalogi
SKU
978-961-07-0233-7
Dodaj v primerjavo
Cena 25,00 €

V knjigi boste našli zgodbe, izkušnje in praktične primere, ki vam bodo pomagali na vaši podjetniški poti.

Dodaj na seznam želja

Podjetja

Knjiga (Z)Najdi se v podjetništvu predstavlja celosten in kredibilen vir informacij za vse, ki razmišljajo o podjetništvu, start-up podjetja in obstoječe podjetnike. Gre za mozaik stoterih podjetniških zgodb, izkušenj, praktičnih primerov in najboljših praks. Lahko je nadomestek za zamudno brskanje po internetu med desetinami povezav, po nepreverjenih, nerazumljivih ter razpršenih straneh, uradnih pojasnilih ali vsebinah z vprašljivo kredibilnostjo. Tu je tematika podjetništva obdelana celostno, hkrati pa tudi strokovno in razumljivo ter v luči uporabnosti.

Zakaj je knjiga tako posebna:

-          vse informacije za podjetnike in start-upe na enem mestu,

-          ker je strokovna vendar napisana na jasen in razumljiv način ,

-          Ker je celostna - obdela vse glavne teme za podjetnika,

-          ker je praktična - vsebuje ogromno konkretnih primerov in navodil ,

-          ker je interaktivna - vključuje skoraj 60 QR-kod - povezav s katerimi bralec dostopa do dokumentov, predlog, pripomočkov, izračunov, uporabnih povezav, informacij. Vse kar je potrebno narediti je to, da s pametnim telefonom skenirate kode in že imate poleg sebe omenjene dokumente in ostalo gradivo, ki vpliva na razumevanje in razlago tematike v knjigi, kjer se kod nahaja,

-          vsebuje 247 strani uporabnega znanja, konkretnih primerov in praktičnih nasvetov.

Gre za mozaik stoterih podjetniških zgodb, izkušenj, praktičnih primerov in najboljših praks. Ta knjiga je lahko nadomestek za zamudno brskanje po internetu med desetinami povezav, po nepreverjenih, nerazumljivih ter razpršenih straneh, uradnih pojasnilih ali vsebinah z vprašljivo kredibilnostjo. Tu je tematika podjetništva obdelana celostno, hkrati pa tudi strokovno in razumljivo ter v luči uporabnosti.

Cilj knjige je podati kredibilne in jasne informacije ter potrebna orodja. In to v besednjaku, ki bo razumljiv laiku in torej podjetniku-začetniku. Pri tem ga tudi usmerjati in pomagati spoznati različna področja, ki so pomembna, ko se loteva novega posla.

 

IZ KNJIGE

Še danes me malo stisne v želodcu, ko pomislim na svoj brezizrazni pogled ob Dianinih besedah: »Ja, in potem so tu še ti Z-računi, ki vam jih dajemo, a ne?« Z Diano, podjetnico in soustanoviteljico podjetja Or-Ca d.o.o. (butična prodajalna v središču Ljubljane), in Gregom sem imel predstavitveni sestanek za prevzem računovodstva. Na zunaj sem verjetno deloval samozavestno, moj notranji, na pol panični odziv, pa je bil: »Z…? Kakšni Z-računi, o čem govori? To je potencialna stranka, jaz pa kot kakšen lolek ne vem, kaj misli, čeprav gre za nekaj z mojega področja – računovodstva.« Nerodno mi je bilo spraševati, kaj misli, da ne bom videti ves zelen, zato sem blefiral, prikimaval in upal, da mi kmalu uspe iz konteksta razbrati, za kaj gre. K sreči sem hitro dojel, da govori o dnevnih iztržkih – zaključkih blagajn oziroma, v trgovinskem žargonu, »Z-računih«, saj jih POS-tiskalnik pač izpljune konec dneva in so precej podobni ostalim računom.

To začetno zagato sem potem uspešno rešil in, glej ga, zlomka, več kot 10 let kasneje še vedno uspešno sodelujemo. V tem času smo oboji zrasli in se ogromno naučili. Prav njihova podjetniška zgodba se mi zdi zares izjemna in jo želim deliti s tabo. Vendar ne zato, ker je to neverjetna zgodba o uspehu – čeprav je tudi to –, temveč predvsem zato, ker je zgodba o pravem podjetništvu. Njihova zgodba je tako pestra in zaobjame toliko vidikov, ki jih boš moral kot podjetnik razumeti, da jo prav ta celovitost naredi tako posebno in izjemno.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-07-0233-7
Leto izdaje 2020
Število strani 247
Dimenzije 14,6 x 20,9
Vezava Mehka
Izdal ZNAJDI SE akademija
Avtor Robert Dvoršek
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:(Z)najdi se v podjetništvu
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

(Z)najdi se v podjetništvu

Cena 25,00 €