Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Z otroki v gore

Na zalogi
SKU
9789616027908
Dodaj v primerjavo
Cena 31,90 €

V razširjeni in temeljito posodobljeni izdaji prvega slovenskega družinskega vodnika je opisanih 83 izletov po vsej Sloveniji. Vodnik je namenjen vsem, ki bi radi lepoto gora in narave delili z otroki ali pa se sami podali na lažji izlet.

Dodaj na seznam želja

Izleti

Avtorja knjige sta že od rane mladosti navdušena gornika, svojo ljubezen do gora pa sta prenesla tudi na svoja otroka. Knjiga tako temelji na gorniških izkušnjah celotne družine, bogati družinski tradiciji pa vse bolj smelo sledijo tudi otroci njunih otrok.

Vodnik vsebuje vrsto uporabnih nasvetov za pripravo in izvedbo izleta z otroki, tako v ožjem družinskem krogu kot v skupini, saj je Urška vse svoje poklicno življenje posvetila vzgoji predšolskih otrok in ima bogate izkušnje tudi z vodenjem skupin v gore.

Vsak izlet je opremljen s preglednim reliefnim zemljevidom ali skico, ki služi predvsem temu, da si lažje ustvarimo predstavo o poteku poti. Navedene so naravne in kulturne znamenitosti v bližini, kar lahko služi kot koristen namig za popestritev ture.

Kratke zgodbice, zanimivosti, legende in pesmice, ki se navezujejo na posamezne izlete, so namenjene tako odraslim kot otrokom: prvim kot navdih za pripovedovanje, drugim pa kot dodatna motivacija.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616027908
Leto izdaje 2019
Število strani 248
Dimenzije 15,0 x 25,0
Vezava Trda
Izdal Sidarta
Avtor Andrej Stritar, Urška Stritar
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Z otroki v gore
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Z otroki v gore

Cena 31,90 €