V vrečki ni artiklov.
Z roba smrti v pravi jaz - Moje potovanje od raka skozi obsmrtno izkušnjo do resnične ozdravitve

Z roba smrti v pravi jaz

V tej biografski knjigi nam Anita Moorjani pripoveduje, kako je po skoraj štiriletni borbi z rakom njeno telo začenjalo ugašati, preobremenjeno z malignimi celicami, ki so se ji razširile po vsem organizmu. Medtem, ko so ji organi odpovedovali, je vstopila v izredno obsmrtno izkušnjo, s pomočjo katere je prepoznala, kako dragoceno je njeno življenje … in kaj je bil v resnici vzrok njene bolezni. Ko je prišla k zavesti, se ji je zdravstveno stanje tako naglo izboljševalo, da so jo v nekaj tednih odpustili iz bolnišnice, saj v njenem telesu o rakavih tkivih ni bilo niti sledu več!

V knjigi Z roba smrti v pravi jaz Anita brez zadržkov deli vse, česar se je naučila o bolezni, o zdravljenju, o strahu, o tem, kako »biti ljubezen«, in o resnični veličastnosti vsakega posameznega človeškega bitja!

Sporočilo knjige je:

  • ljubezen - če sebe nimaš rad, si prikličeš bolezen,
  • živi življenje brez strahu - bolj kot se bojiš, bolj privabljaš bolezen,
  • humor, smeh, veselje do življenja - otroci se rodijo z veseljem do življenja,
  • življenje je darilo; življenje ni borba - spoznajte vrednost življenja - tudi če imate izzive, še vedno je življenje darilo,
  • vedno bodi ti - sveti kolikor moraš; spoznaj kdo si, imej se rad in živi svoje življenje!

Bodi ti - to kar si, je najlepše, kar je! Bolj pomembno od pozitivnega mišljenja je to, da si vedno ti. Življenje v strahu, življenje v stanju, da ugodiš drugim, vodi v bolezen.

Anita Moorjani

Anita Moorjani se je rodila v Singapurju tradicionalnim indijskim staršem. Večino življenja je preživela v Hong Kongu. Šolala se je v angleških šolah in bila zaradi svoje drugačnosti mnogokrat izpostavljena ali pa prezrta. Zavrnila je dogovorjeno poroko in se znašla v hudih notranjih stiskah.

Leta 2002 je zbolela za rakom. Po štirih letih borbe se je znašla na robu smrti. Njeno telo je bilo razžrto od raka, padla je v komo. V komi je doživela obsmrtno izkušnjo, med katero je pustila svet za seboj in sprejela neskončno ljubezen. Spoznala je, da je bila njena največja napaka ta, da se je trudila biti nekaj, kar ni bila. Ko se je prebudila iz kome, je njeno telo čudežno ozdravelo in danes s knjigo in predavanji po svetu širi svoja spoznanja.

Odlomek iz knjige

"Čutila nisem nikakršne čustvene navezanosti na svoje telo, ki je dozdevno brez življenja ležalo tam, na bolnišnični postelji. Sploh nisem čutila, da bi mi pripadalo. Videti je bilo veliko premajhno in preveč neznatno, da bi bilo lahko dom tistemu, kar sem doživljala.

Počutila sem se svobodno, osvobojeno in veličastno. Vsakršna bolečina, bolest, žalost in nesrečnost so izginile! Počutila sem se povsem razbremenjeno. Nisem se spominjala, da bi se že kdaj, sploh kadar koli, počutila podobno.

Bilo je, kakor bi bila pretekla štiri leta ujetnica v lastnem telesu, medtem ko je rak razdejal mojo fizično obliko, in končno sem se osvobajala. Prvič sem okušala svobodo! Začela sem dobivati občutek breztežnosti in se zavedati, da sem zmožna biti kjer koli kadar koli...

Naj se še tako trudim, je nemogoče opisati, kako se mi je v tistem razširjenem svetu zvišalo zavedanje. Jasnina je bila bila neverjetna. Vesolje ima smisel! Sem spoznala. Končno razumem – vem, zakaj sem zbolela za rakom!“

978-961-2291-22-8 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/z/_/z_roba_smrti-gnostica.jpg 978-961-2291-22-8
23.45 EUR 2021-11-01 Zaloga: Na zalogi
-5%

Z roba smrti v pravi jaz - Moje potovanje od raka skozi obsmrtno izkušnjo do resnične ozdravitve

Z roba smrti v pravi jaz - Moje potovanje od raka skozi obsmrtno izkušnjo do resnične ozdravitve Anita Moorjani

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 117 zlatnikov = 1,17 €.
V tej biografski knjigi nam Anita Moorjani pripoveduje, kako je po skoraj štiriletni borbi z rakom njeno telo začenjalo ugašati, preobremenjeno z malignimi celicami, ki so se ji razširile po vsem organizmu. Medtem, ko so ji organi odpovedovali, je vstopila v izredno obsmrtno izkušnjo, s pomočjo katere je prepoznala, kako dragoceno je njeno življenje … in kaj je bilo v resnici vzrok njene bolezni.

Vroča cena: 23,45 €

Prihranek: 1,25 € (5%)

Redna cena: 24,70 €

Podrobnosti artikla Z roba smrti v pravi jaz - Moje potovanje od raka skozi obsmrtno izkušnjo do resnične ozdravitve

ISBN 978-961-2291-22-8
Leto izdaje 2013
Število strani 219
Dimenzije 14,0 x 23,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Gnostica
Avtor Anita Moorjani

O avtorju Z roba smrti v pravi jaz - Moje potovanje od raka skozi obsmrtno izkušnjo do resnične ozdravitve

Anita Moorjani

Anita Moorjani

Anita Moorjani (rojena 16. marca 1959) je avtorica uspešnice New York Timesa Z roba smrti c pravi jaz. Po diagnozi raka leta 2002 je bila letta 2006 odpeljana v bolnišnico, kjer je 30 ur ležala v komi, med katero Anitatrdi, da je doživela izkušnjo bližnje smrti.

Več o Anita Moorjani

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Z roba smrti v pravi jaz - Moje potovanje od raka skozi obsmrtno izkušnjo do resnične ozdravitve

Oglejte si tudi