Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Z vsako smrtjo sem drugačna

Na zalogi
SKU
978-961-04-0602-0
Dodaj v primerjavo
Cena 21,90 €

»Mozaik vsega napisanega in zbranega vabi bralca: vzemi, kar potrebuješ danes, in vzemi jutri in pojutrišnjem – dokler boš kaj potreboval. Potem knjigo zapri in jo podari komu drugemu. Toliko izgub in toliko žalujočih in tudi toliko neodžalovanih žalovanj je med nami! Toliko solz! Naj tudi tale knjiga vsaj malo pomaga razumeti, sprejeti in prenesti stisko, ki prej ali slej tako ali drugače doleti vsakega človeka.«

Dodaj na seznam želja

Smrt

Vprašanje smrti je (tudi) v sodobnem času ena najbolj perečih tem, za katero se zdi, da je kljub hitremu pretoku raznoraznih informacij in odpiranju številnih vprašanj še vedno redko naslovljena ali pa se ob njej znajdemo v nekakšni tesnobi.

Avtorica pričujoče knjige se je ob smrti moža pridružila skupini za (samo)pomoč Dober dan, žalost in na podlagi izkušenj v njej spisala besedila, ki se ukvarjajo pretežno z vprašanjem žalovanja.

Delo, ki ga sestavljajo različni razdelki, ki sodijo k tematiki, zaznamuje verska prizma (in tako je pogosta tudi vpeljava besedil z versko tematiko), vendar je v svojem bistvu dovolj splošno, da je lahko v pomoč vsem žalujočim, ne glede na ideološko provenienco.

Če nas ne prepričajo splošni razmisleki o žalovanju, nas morda zgodbe iz delovne skupine, če nas ne prepričajo niti te, pa nam ostanejo še čisto praktične naloge, ki jih je najti na koncu knjige.


Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-04-0602-0
Leto izdaje 2019
Število strani 256
Dimenzije 13,0 x 19,0
Vezava Trda
Izdal Družina
Avtor Mira Dobravec
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Z vsako smrtjo sem drugačna
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Z vsako smrtjo sem drugačna

Cena 21,90 €