V vrečki ni artiklov.
Za vse nas

Življenje

Bojan Jurina v knjigi Za vse nas iskreno pripoveduje o svojih težkih življenjskih izkušnjah in soočanju z nepredstavljivo bolečino ob izgubi obeh otrok ter z nami deli globoko izkušnjo svoje notranje preobrazbe.

Bojan je predan ljubitelj in strasten raziskovalec notranjih globin Življenja. Skozi težke, skoraj nepredstavljive preizkušnje iskreno pripoveduje o svoji novi duhovni resnici, ki je lahko zelo blizu marsikomu od nas.

Z odprtim srcem iskreno svetuje, kako se soočati tudi s tistimi najtežjimi izzivi, ki se pojavijo na naši poti. Močan duh, pridobljena modrost in pozitivne misli so vsekakor njegova prava  identiteta.

Učenec in hkrati učitelj Življenja nas s svojim pisanjem ozavešča, da je vse, kar se nam dogaja, v osnovi dobro. Trdno je prepričan, da smo ljudje izključno duhovna bitja in da je  proces Življenja vedno dobronameren.

Ljubiti in biti ljubljen, to je smisel Življenja.

Knjiga je namenjena vsem bralcem, ki želijo dobiti malce drugačno sliko o Življenju. Ljudem, ki  se soočajo z takšnimi in drugačnimi spremembami v Življenju (tudi tistimi, ki najbolj bolijo) in jih še ne razumejo najbolj. In še ne najdejo nekega pravega recepta za naprej. Vsem tistim, ki bi želeli od Življenja mnogo več, a ne vedo, kako se tega lotiti. Pa tudi tistim, ki jih Življenje iz kakršnegakoli razloga sili v dodatno odkrivanje in razumevanje čudeža imenovanega Življenje. In bi se radi odpravili na to pot.

Življenje je v osnovi izključno dobronamerno, želi nam le najboljše, kar je težko razumeti, a je še kako zelo res. Nikoli ni prepozno za korenite spremembe, ne glede na to, kaj se nam dogaja v Življenju. Ni nemogočih stvari in ni nemogočih poti. Le na pot notranjega odkrivanja se je potrebno odpraviti. Odločno, brez omahovanja in z močno vero. In takrat je še vse mogoče. Tudi tisto najboljše, kar sanjamo le v svojih najlepših sanjah. 

9789617090314 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/z/a/za_vse_nas.jpg 9789617090314
24 EUR 2020-06-03 Zaloga: Na zalogi
novo

Za vse nas

Za vse nas Bojan Jurina

Ko ranjeno srce ponovno zažari

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 120 zlatnikov = 1,20 €.
Kako preseči sebe enkrat, dvakrat, trikrat … triindvajsetkrat? Kje dobiti vso tisto neznansko notranjo moč, da smo sploh sposobni iti čez vse velike pretrese? Komu se zares zahvaliti, da kljub vsemu ostanemo psihično in fizično popolnoma zdravi? In kje seveda po vseh takšnih in drugačnih preizkušnjah še najti dovolj navdušenja, vedrine in notranje radosti za ponoven preboj v novo Življenje?  Odgovore na vsa ta vprašanja boste našli v knjigi Za vse nas. 
Cena: 24,00 €
novo

Podrobnosti artikla Za vse nas

ISBN 9789617090314
Leto izdaje 2020
Število strani 264
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Bojan Jurina

O avtorju Za vse nas

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).