Lepo pozdravljeni!

 

, živimo v času, ko smo dobesedno na preizkušnji, kako naprej. Čeprav človeška evolucija poteka spontano, se zdi, da se je kljub tehnološkemu napredku začela involucija ali nazadovanje. Duhovna evolucija človeštva se je začela, ko smo kot individualne zavesti, duše, dosegli najnižjo točko spuščanja v materialni svet, hkrati pa tudi v nezavedno. Razvoju zavesti je sledil razvoj družbe, religij, znanosti in tehnološki razvoj. Kar nekaj civilizacij pred nami naj bi že šlo skozi ta proces in zgodovina nas uči, da so te civilizacije na neki točki, ko so imeli priložnost narediti odločilen korak naprej, preprosto nazadovale in človeštvo je začelo svojo pot skoraj od začetka.

 

, blagoslovljeni in srečni moramo biti, da živimo v času, ko je duhovna evolucija v svojem razcvetu - od nas pa je odvisno, kaj bo naslednji korak.

 

Danes smo za vas pripravili prav posebne akcije knjig Marjana Ogorevca s pomočjo katerih boste ozdraveli, zrasli in odkrili nešteto novih vrat, za katera se vam ni niti sanjalo, da obstajajo.

 

Vse knjige v akciji in tudi ostale knjige najdete na koncu tega sporočila, ali pa kliknite tukaj.

 

 

Hodili bomo po robu znanega, za kar nas družba ni pripravila. Čas je, da v življenju obrnete nov list. ~ Marjan Ogorevc

 

, ne spreglejte tudi ostalih knjig iz kategorije duhovnost. Kliknite tukaj.

 

Prijazen pozdrav,

Daniel
info@cangura.com | 070 800 571

 

- Sporočilo Plejadejcev za vse, ki ste na duhovni poti. Kliknite tukaj.

 

- Pobrskajte med novimi prednaročili, kjer boste prihranili do 5 €. Tukaj.

 

- V vrečko dodajte še vsaj eno knjigo naše založbe in poštnino plačamo mi! :)


Marjan Ogorevc

Pridružite se nam tudi na Facebooku – Cangura.com.
Na Cangura.com lahko plačujete po predračunu, z gotovino po povzetju, s plačilno kreditnimi karticami ali preko Monete.
Več o plačilnih sredstvih >>
Pošiljatelj sporočila je Zavod Gaia planet, Kidričeva ul. 24a, 3000 Celje. Če ne želite več prejemati sporočil našega podjetja, prosimo kliknite tukaj za ODJAVO. Prosimo, da upoštevate, da morate v primeru, da naša sporočila prejemate preko posredovanja (redirekcija) z enega izmed vaših drugih e-naslovov, odjaviti tisti naslov, na katerega je bilo sporočilo naslovljeno. Zaradi tehničnih omejitev je mogoče, da boste v 10 dneh od datuma vaše odjave še prejeli našo e-pošto, v primeru, da je bila e-pošta že odposlana oziroma v fazi pošiljanja.

Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.cangura.com na osnovi registracije, telefonske prijave, sodelovanja v nagradni igri in drugih dogodkih v organizaciji podjetja Zavod gaia planet.

Če vam je vsebina sporočila všeč, jo lahko posredujte tudi prijateljem in znancem, ki bi jih zgornja vsebina zanimala. Sporočilo je bilo poslano na email naslov
Pomoč in informacije: 070 800 571