, lepo pozdravljeni!

 

V Slovenijo prihaja eden izmed najvplivnejših »influencerjev« vseh časov!

 

Od meniha do svetovno uspešnega vplivneža in od globokega osebnostnega preporoda do želje, da bi njegova modrost objela svet interneta. 

 

Dobitnik številnih prestižnih nagrad, ki ga je revija Forbes uvrstila na lestvico "Forbes 30 under 30", ta predstavlja 30 najvplivnejših ljudi, mlajših od 30 let.

 

Jay Shetty ima 3 milijarde ogledov na kanalu YouTube ter več kot 19 milijonov sledilcev na Facebooku in sedaj prihaja k nam, da bi navdihnil prav vse generacije.

 

Ne spreglejte njegovih najbolj gledanih posnetkov:

 

Your time is limited 

- Long distance relationship

- How to succeed

 

, več o celodnevnem spektaklu si preberite tukaj.

 

KAJ BOMO SPOZNALI NA DOGODKU? 

 

Spoznali bomo Jayev časovni stroj, ki vas bo popeljal od preteklosti do zlate prihodnosti!

 

- uvodni nagovor: nagovorila vas bosta gostitelja in organizatorja dogodka, Cristy in Mihael Žmahar iz Duhovnega ateljeja Potovanje duše,
 

- časovni stroj preteklosti: Jayevi nasveti, kako spustiti pretekle bolečine, pozdraviti odnose in izgube, kako se soočiti z občutki manjvrednosti.
 

- časovni stroj sedanjosti: Jayevo predavanje o tem, kako prevzeti nadzor nad svojimi odločitvami, se osredotočiti, dobiti motivacijo, se soočiti s pritiski modernega sveta in uporabljati odlične vaje proti stresu.


- časovni stroj prihodnosti: Jayev navdih za nove navade, ki prinašajo uspeh, kreativne ideje, manifestacijo, postavljanje ciljev in še in še.
večer navdihnjenih sanj: inspiracijski odrski intervju in nastop Jaya ter Cristy in Mihaela Žmaharja

 

Na dogodek se prijavite tukaj.

 

 

, zagotovite si svojo vstopnico! Na voljo je le še nekaj prostih mest.

 

Za več informacij kliknite tukaj: Motivacijski spektakel

Prijazen pozdrav,

Daniel Jaružanin

info@cangura.com | 070 800 571

 

Cangura.com - Največja Spletna knjigarna in Založba Cangura.com

 

- Svetovne uspešnice na temo motivacije najdete tukaj.

 

 

Pridružite se nam tudi na Facebooku – Cangura.com.
Na Cangura.com lahko plačujete po predračunu, z gotovino po povzetju, s plačilno kreditnimi karticami ali preko Monete.
Več o plačilnih sredstvih >>
Pošiljatelj sporočila je Zavod Gaia planet, Kidričeva ul. 24a, 3000 Celje. Če ne želite več prejemati sporočil našega podjetja, prosimo kliknite tukaj za ODJAVO. Prosimo, da upoštevate, da morate v primeru, da naša sporočila prejemate preko posredovanja (redirekcija) z enega izmed vaših drugih e-naslovov, odjaviti tisti naslov, na katerega je bilo sporočilo naslovljeno. Zaradi tehničnih omejitev je mogoče, da boste v 10 dneh od datuma vaše odjave še prejeli našo e-pošto, v primeru, da je bila e-pošta že odposlana oziroma v fazi pošiljanja.

Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.cangura.com na osnovi registracije, telefonske prijave, sodelovanja v nagradni igri in drugih dogodkih v organizaciji podjetja Zavod Gaia planet.

Če vam je vsebina sporočila všeč, jo lahko posredujte tudi prijateljem in znancem, ki bi jih zgornja vsebina zanimala. Sporočilo je bilo poslano na email naslov
Pomoč in informacije: 070 800 571