, lepo pozdravljeni!

 

Advaita zen mojster Mooji najverjetneje ni kot kdorkoli drug, ki ga boste srečali, saj človeka primora k temu, da se sprašuje o lastni naravi in obstoju.

 

Že ob prvem srečanju z njim se ljudi globoko dotakne njegova neopisljiva prisotnost in morda prvič izkusijo naravni občutek sreče in miru, ko spoznajo, kdo ali kaj v resnici so. :)

 

Končno je tudi v slovenščini na voljo njegova svetovna uspešnica Preden sem.

 

 

Preden sem je izbor pogovorov med Moojijem, srčnim duhovnim učiteljem iz tradicije advaita, ter iskalci miru, resnice in svobode.

 

Mooji včasih odgovarja s humorjem, včasih nežno, v nekaterih primerih ostro, zmeraj pa ljubeče, tistim, ki sprašujejo in govorijo o strahu, trpljenju, zmedenosti, odnosih, duhovni praksi in o tem, kako živeti v miru.

 

Moojijeve besede so odločno povabilo k raziskovanju narave resničnega Jaza in k počitku brez truda v polnosti in praznini bivanja sámega. 

Njegovi odgovori spodbujajo, izzovejo in zmeraj razsvetljujejo.

 

Ljudje, ki se jih Moojijeve besede globoko dotaknejo, jih želijo seveda vzeti s seboj domov.

 

Knjigo lahko delno prelistate in naročite tukaj.

 

Prijazen pozdrav,

Urban Klančnik

info@cangura.com | 070 800 571

 

Cangura.com - Največja Spletna knjigarna in Založba Cangura.com

 

P.S. Napolnite se z mogočno energijo tibetanskih sil! Kliknite tukaj.


ZA VAS PRIPOROČAMO

Preden sem
Moojijeve besede so odločno povabilo k raziskovanju narave resničnega Jaza in k počitku brez truda v polnosti in praznini bivanja sámega. Njegovi odgovori spodbujajo, izzovejo in zmeraj razsvetljujejo. Ljudje, ki se jih Moojijeve besede globoko dotaknejo, jih želijo seveda vzeti s seboj domov.
Redna cena:
24,00 €
Pridobite:

Odvadite se biti to, kar ste
Bodi ti, spremeni svet
Bodi, kar hočeš & Vzemi, kar hočeš
Redna cena:
27,90 €
Redna cena:
27,00 €
Redna cena:
25,90 €
15,54 €
Prihranek:
10,36 € (40%)
Pridobite:
Pridobite:
Pridobite:
Zen in umetnost doživljanja sreče
.Nova zemlja
Meditacija
Redna cena:
15,90 €
Redna cena:
28,90 €
Redna cena:
25,90 €
9,54 €
18,13 €
Prihranek:
6,36 € (40%)
Prihranek:
7,77 € (30%)
Pridobite:
Pridobite:


 

Pridružite se nam tudi na Facebooku – Cangura.com.
Na Cangura.com lahko plačujete po predračunu, z gotovino po povzetju, s plačilno kreditnimi karticami ali preko Monete.
Več o plačilnih sredstvih >>
Pošiljatelj sporočila je Zavod Gaia planet, Kidričeva ul. 24a, 3000 Celje. Če ne želite več prejemati sporočil našega podjetja, prosimo kliknite tukaj za ODJAVO. Prosimo, da upoštevate, da morate v primeru, da naša sporočila prejemate preko posredovanja (redirekcija) z enega izmed vaših drugih e-naslovov, odjaviti tisti naslov, na katerega je bilo sporočilo naslovljeno. Zaradi tehničnih omejitev je mogoče, da boste v 10 dneh od datuma vaše odjave še prejeli našo e-pošto, v primeru, da je bila e-pošta že odposlana oziroma v fazi pošiljanja.

Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.cangura.com na osnovi registracije, telefonske prijave, sodelovanja v nagradni igri in drugih dogodkih v organizaciji podjetja Zavod Gaia planet.

Če vam je vsebina sporočila všeč, jo lahko posredujte tudi prijateljem in znancem, ki bi jih zgornja vsebina zanimala. Sporočilo je bilo poslano na email naslov
Pomoč in informacije: 070 800 571