Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zadovoljna v sebi

Na zalogi
SKU
9789619592106
Dodaj v primerjavo
Cena 27,00 €

"Zadovoljen znotraj" je močan in praktičen vodnik, ki vam ponuja vaje, zabeležene afirmacije in bistvene nasvete o tem, kako se naučiti in ceniti lastno vrednost, se počutiti resnično zadovoljni in spodbujati lep odnos s seboj in drugimi.

Ko dosežete stanje zadovoljstva, boste začeli doživljati resnično mirnost, stabilnost, potrpežljivost in spoštovanje. Prav tako se boste lahko hitro in enostavno prilagodili spremembam in našli rešitve za vse težave, s katerimi se boste morda srečali.

Zadovoljstvo je temelj miru, dobrega počutja, povezanih odnosov in ljubeče vzgoje. Odklenite moč resničnega zadovoljstva v sebi s pomočjo te knjige.

Ta knjiga je popoln vodnik za matere z otroki do 10 let, in vse ženske, ki želijo biti bolj zadovoljni s seboj. Napolnjena je s srčnimi razlagami, vajami in nalogami, samoodkrivanjem in afirmacijami, ki vam pomagajo narediti pozitivne premike v vašem življenju kot mati in ženska.

Spoznali boste moč ljubezni in kako jo negovati v sebi in zakaj, raziskali vaje in naloge, ki jih lahko takoj izvedete v svojem življenju, se potopite v svoje globine, da se bolje spoznate in dostopate do sedmih žarkov ljubezni, ki jih lahko kadarkoli poslušate.

Knjiga je zasnovana tako, da vam pomaga najti prostor za spremembe v življenju kot matere in ženske, kot tudi v partnerskem odnosu; pridobiti nove bralne inovacije, ki pomagajo pri soočanju z izzivi mladostnikov in otrok drugih starosti; narediti konkretne premike v samozavedanju; postati dobra mati svojim otrokom, jim dati lepe stvari in trenutke in jih uživati brez kričanja; dobiti nekaj, kar bi pomagalo v težkih življenjskih obdobjih; in na koncu se počutite bolj zadovoljni s seboj.

Dodaj na seznam želja
Več informacij
ISBN 9789619592106
Število strani 192
Leto izdaje 2022
Dimenzije 150x210 mm
Is Featured Ne
Izdal Pozitivna moč
Vezava Mehka
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zadovoljna v sebi
Vaša ocena
Back to Top

Zadovoljna v sebi

Cena 27,00 €