Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zajtrk za dušo

Na zalogi
SKU
9789619343630
Dodaj v primerjavo
Cena 24,97 €

Knjiga Zajtrk za dušo je posvečena vsem, ki si želijo spremeniti sebe in svet, v katerem živite.

Dodaj na seznam želja

Izberite pozitivno misel

Včasih je dovolj ena misel, ena dobrojutrnica, en drugačen pogled, ena iskrica upanja, en trenutek čiste, neskončne, brezpogojne ljubezni, da naredite preboj in tako dobrodošlo spremembo v svojem življenju. Upajte in zaupajte.

Spremenite vaše misli in zagotovo boste spremenili vaš svet in vaše življenje.

O AVTORJU:

Dr. Aleksander Šinigoj ima za seboj nastope pred večtisočglavimi množicami v 20 državah na štirih celinah, izbran je bil v skupino asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja nevroling­vističnega programiranja. Več let se je kot član ekipe prostovoljcev učil od Anthonyja Robbinsa, enega naj­bolj priznanih motivatorjev na svetu, zdaj je pri njem napredoval in postal "senior leader", med učitelje pa šteje tudi sira Richarda Bransona, Briana Tracyja in Boba Proctorja, če omenimo samo tiste bolj znane tudi pri nas.

Urška Kereži:

''Dr. Aleksander Šinigoj pomaga ljudem, da prebudijo svoj potencial in dosežejo rezultate, ki si jih želijo. In ne govori na pamet, saj je strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Trener nevrolingvističnega programiranja, hipnoze, samohipnoze. Predvsem pa motivator.''

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619343630
Leto izdaje 2017
Število strani 185
Dimenzije 15,2 x 21,0
Vezava Trda
Izdal Zema
Avtor dr. Aleksander Šinogoj
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zajtrk za dušo
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zajtrk za dušo

Cena 24,97 €