V vrečki ni artiklov.
Zajtrk za dušo

Izberite pozitivno misel

Včasih je dovolj ena misel, ena dobrojutrnica, en drugačen pogled, ena iskrica upanja, en trenutek čiste, neskončne, brezpogojne ljubezni, da naredite preboj in tako dobrodošlo spremembo v svojem življenju. Upajte in zaupajte.

Spremenite vaše misli in zagotovo boste spremenili vaš svet in vaše življenje.

O AVTORJU:

Dr. Aleksander Šinigoj ima za seboj nastope pred večtisočglavimi množicami v 20 državah na štirih celinah, izbran je bil v skupino asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja nevroling­vističnega programiranja. Več let se je kot član ekipe prostovoljcev učil od Anthonyja Robbinsa, enega naj­bolj priznanih motivatorjev na svetu, zdaj je pri njem napredoval in postal "senior leader", med učitelje pa šteje tudi sira Richarda Bransona, Briana Tracyja in Boba Proctorja, če omenimo samo tiste bolj znane tudi pri nas.

Urška Kereži:

''Dr. Aleksander Šinigoj pomaga ljudem, da prebudijo svoj potencial in dosežejo rezultate, ki si jih želijo. In ne govori na pamet, saj je strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Trener nevrolingvističnega programiranja, hipnoze, samohipnoze. Predvsem pa motivator.''

9789619343630 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/z/a/zajtrk_za_duso.jpg 9789619343630
24.97 EUR 2021-07-28 Zaloga: Na zalogi

Zajtrk za dušo

Zajtrk za dušo dr. Aleksander Šinogoj

Dobrojutrnica

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 124 zlatnikov = 1,24 €.
Knjiga Zajtrk za dušo je posvečena vsem, ki si želijo spremeniti sebe in svet, v katerem živite.
Cena: 24,97 €

Podrobnosti artikla Zajtrk za dušo

O avtorju Zajtrk za dušo

dr. Aleksander Šinogoj

Dr. Aleksander Šinigoj je predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Velja za odličnega NLP trenerja in NLP coacha, tako je tudi bil leta 2009 izbran v skupino asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja Nevrolingvističnega programiranja, v katero so povabljeni le najboljši NLP trenerji na svetu.

Več o dr. Aleksander Šinogoj

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).