V vrečki ni artiklov.
Zajtrk za dušo 2

»Vaše misli imajo neverjetno moč. Karkoli mislite dovolj dolgo z močnimi občutki, boste prej ali slej manifestirali v svojem življenju – dobro ali slabo. Vaš zunanji svet je popolna refleksija vašega notranjega sveta. Če bi radi spremenili svoj zunanji svet, začnite z eno samo mislijo. In potem tej misli dodajte še eno misel in še eno misel. Vse te misli bodo ustvarile nove občutke. Novi občutki bodo ustvarili novo vedenje. Novo vedenje bo ustvarilo želene rezultate. Začnite pri vzroku, ne pri posledici.«

- Knjigo Zajtrk za dušo lahko berete od začetka do konca.

- Lahko jo berete od konca do začetka.

- Lahko jo naključno odprete in preberete eno misel oziroma zgodbo ali več zgodb, misli, vprašanj.

Zapomnite si, da ni naključij, vse se zgodi z namenom. Upajte in zaupajte. V tem trenutku ste točno tam, kjer morate biti.

Ko boste odprli knjigo boste prebrali točno to, kar potrebujete v tem trenutku. Izberite pozitivno misel.

Pred nekaj manj kot 15 leti je bilo moje življenje na pomembni prelomnici. Takrat mi je zaradi stresa, nezdravega življenja, previsoke telesne teže in negativnega razmišljanja skoraj odpovedalo srce. Ta dan mi bo ostal v spominu vse življenje kot dan, ko sem se ponovno rodil. 

Ne vem, ali se vam je kdaj zgodilo, da ste imeli v sebi glas in ga niste poslušali? Kot nekakšen klic? No, tako sem se jaz takrat počutil. Imel sem željo, da bi počel nekaj drugega kot to, za kar sem se šolal, vendar sem ta glas sprva skušal preslišati. Po glavi so mi rojili pomisleki: »Kaj si bodo drugi mislili?«, »Le kdo bo hotel mene poslušati?«.

Ko pa sem ležal v bolnišnici, je bil ta notranji glas tako močan, da sem ga moral slišati. Sprva sem bil nekoliko izgubljen, saj nisem vedel, kje in kako začeti. Po naključju sem se udeležil enodnevne delavnice z Brian Tracyjem. Danes vem, da ni naključij. Postavil sem si 10 ciljev in čisto vse dosegel. Ne samo dosegel, presegel.

Danes sem avtor 8 knjig, tako v slovenskem kot v angleškem jeziku.  Od leta 2005 sem član ekipe Tony Robbinsa, sprva kot prostovoljec, danes kot Senior Leader. Od leta 2009 sem tudi asistent pri dr. Richard Bandlerju, so-ustanovitelju Nevrolingvističnega programiranja. Pohvalim se lahko tudi z nazivom Master trener, ki si ga deli z le 30 ljudi na svetu.
Do danes sem predaval v 22 državah, na 4 kontinentih. Vsako leto organiziram več kot 15 delavnic, preko katerih pomagam udeležencem da tudi oni dosežejo svoje cilje.

Zame je moj uspeh v resnici uspeh mojih študentov in mojih udeležencev. Ker spremljam njihova življenja, vem, da ima moje življenje smisel, da jih spominjam na to, da so srečni.

Vabim vas, da se mi pridružite na tej misiji in poslanstvu tudi vi.

Na vaše novo življenje.

- dr.  Aleksander Šinigoj

9789619343654 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/z/a/zajtrk-za-duso-2.jpg 9789619343654
24.97 EUR 2021-08-05 Zaloga: Na zalogi
novo

Zajtrk za dušo 2

Zajtrk za dušo 2 dr. Aleksander Šinogoj

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 124 zlatnikov = 1,24 €.
Spremenite svoje misli in spremenili boste svoj svet in svoje življenje.
Cena: 24,97 €
novo

Podrobnosti artikla Zajtrk za dušo 2

ISBN 9789619343654
Leto izdaje 2021
Število strani 200
Dimenzije 15,2 x 21,0
Vezava Trda vezava
Izdal Zema
Avtor dr. Aleksander Šinogoj

O avtorju Zajtrk za dušo 2

dr. Aleksander Šinogoj

Dr. Aleksander Šinigoj je predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Velja za odličnega NLP trenerja in NLP coacha, tako je tudi bil leta 2009 izbran v skupino asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja Nevrolingvističnega programiranja, v katero so povabljeni le najboljši NLP trenerji na svetu.

Več o dr. Aleksander Šinogoj

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).