V vrečki ni artiklov.
Zakaj dobri ljudje počnejo slabe stvari - Kako prenehati biti sam svoj najhujši sovražnik
Zakaj dobri ljudje počnejo slabe stvari razkriva predirljive in pogosto skrite vzgibe, ki vplivajo na naše vsakodnevne odločitve. Naslovnice so polne zgodb o ljudeh, ki so zašli na stranpota. O njih poročajo pri večernih poročilih in razpredajo v tedenskih tabloidih.
V mnogih ozirih je s temi žalostnimi zgodbami postal obseden ves narod. Toda v naših družinah, skupnosti, krogu prijateljev prihaja še do neštetih drugih dejanj samouničevanja in sabotaže. Dobrim namenom navkljub »dobri ljudje« počnejo zelo slabe stvari – pogosto ne da bi vedeli, zakaj.
Avtorica uspešnic New York Timesa Debbie Ford nas popelje v osrčje dvojnosti, ki nevede deluje v vsakem od nas, sila, ki nas žene, da živimo v skladu s svojimi vrednotami, dajemo in prejemamo ljubezen ter prispevamo k skupnosti, in sila, ki nas zadržuje, sabotira naša prizadevanja in nas vedno znova vodi k slabim odločitvam.
Debbie Ford začne raziskavo z učinkom napihljive žoge, kakor temu sama reče – način, na katerega potlačena čustva na koncu planejo na površje – in razkrije vzrok za samodestruktivno vedenje. Z opisom neskončne bitke med svetlobo in temo ter kažipotov za potencialno katastrofo, nam Fordova pomaga razumeti, kako na koncu uničimo življenje, ki smo si ga s takšnim trudom ustvarili. Zatem zaorje ledino in nam pomaga prepoznati maske, s katerimi se ščitimo, med njimi masko Ustrežljivca, Žrtve, Tirana, Brezbrižneža in Šaljivca. Z razumevanjem teh mask in tega, kar prikrivajo, gremo lahko pod površje, se prebudimo iz zanikanja in postanemo oseba, kakršna smo vedno nameravali biti.
S knjigo Zakaj dobri ljudje počnejo slabe stvari je Debbie Ford ustvarila svoje najbolj trajno, odkrito in mogočno delo do zdaj. Z orodji, s katerimi razkrijemo vzorce (samo)sabotaže, Fordova dokončno poruši fasado lažnega jaza in nam pokaže, kako zacelimo razkol med svetlobo in temo ter zaživimo pristno življenje.
15605 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/sielpreview/preview5bf6a750b9f7b5da35cc42a3cf91cc49.jpg 978-961-9298-70-1
23 EUR 2021-11-01 Zaloga: Na zalogi

Zakaj dobri ljudje počnejo slabe stvari - Kako prenehati biti sam svoj najhujši sovražnik

Zakaj dobri ljudje počnejo slabe stvari - Kako prenehati biti sam svoj najhujši sovražnik Debbie Ford

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 115 zlatnikov = 1,15 €.
Zakaj dobri ljudje počnejo slabe stvari razkriva predirljive in pogosto skrite vzgibe, ki vplivajo na naše vsakodnevne odločitve. Naslovnice so polne zgodb o ljudeh, ki so zašli na stranpota. O njih poročajo pri večernih poročilih in razpredajo v tedenskih tabloidih. V mnogih ozirih je s temi žalostnimi zgodbami postal obseden ves narod. Toda v naših družinah, skupnosti, krogu prijateljev prihaja še do neštetih drugih dejanj samouničevanja in sabotaže. Dobrim namenom navkljub »dobri ljudje« počnejo zelo slabe stvari – pogosto ne da bi vedeli, zakaj.
Cena: 23,00 €

Podrobnosti artikla Zakaj dobri ljudje počnejo slabe stvari - Kako prenehati biti sam svoj najhujši sovražnik

ISBN 978-961-9298-70-1
Leto izdaje 2010
Število strani 238
Dimenzije 13,5 x 20,5
Vezava Ne
Izdal Samala
Avtor Debbie Ford

O avtorju Zakaj dobri ljudje počnejo slabe stvari - Kako prenehati biti sam svoj najhujši sovražnik

Debbie Ford

Debbie Ford

Debbie Ford je mednarodno priznana strokovnjakinja na področju osebne preobrazbe. Študirala je transpersonalno psihologijo in bila svetovalka, predavateljica in stalna članica slavnega Chopra centra - Chopra Center for Well Being v La Jolli, Združenih državah Amerike. Je avtorica znamenitih delavnic Proces sence, v katerih ljudje lahko stopajo v stik s sencami svoje osebnosti. Je tudi izvršna producentka dokumentarnega filma Učinek sence in ustanoviteljica Inštituta Ford, svetovno znane organizacije za osebno in poslovno usposabljanje. Opravila je pionirsko delo integracije sence v sodobne psihološke in duhovne prakse.

Je avtorica devetih uspešnic: Razveza – začetek novega življenja, Temna stran iskalcev svetlobe, Zakaj dobri ljudje počnejo slabe stvari, Skrivnost sence, Prava vprašanja, Najboljše leto življenja, 21 dni zavestne čistosti, Učinek sence in Pogum. Njene knjige so prevedene v 32 jezikov in se uporabljajo v izobraževalnih organizacijah po vsem svetu. 

Več o Debbie Ford

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Zakaj dobri ljudje počnejo slabe stvari - Kako prenehati biti sam svoj najhujši sovražnik

Oglejte si tudi