V vrečki ni artiklov.

Zakaj dobri ljudje počnejo slabe stvari - Kako prenehati biti sam svoj najhujši sovražnik

Zakaj dobri ljudje počnejo slabe stvari - Kako prenehati biti sam svoj najhujši sovražnik Debbie Ford

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 115 zlatnikov = 1,15 €.
Zakaj dobri ljudje počnejo slabe stvari razkriva predirljive in pogosto skrite vzgibe, ki vplivajo na naše vsakodnevne odločitve. Naslovnice so polne zgodb o ljudeh, ki so zašli na stranpota. O njih poročajo pri večernih poročilih in razpredajo v tedenskih tabloidih. V mnogih ozirih je s temi žalostnimi zgodbami postal obseden ves narod. Toda v naših družinah, skupnosti, krogu prijateljev prihaja še do neštetih drugih dejanj samouničevanja in sabotaže. Dobrim namenom navkljub »dobri ljudje« počnejo zelo slabe stvari – pogosto ne da bi vedeli, zakaj.
 
Cena: 23,00 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-9298-70-1
Leto izdaje 2010
Število strani 238
Dimenzije 13,5 x 20,5
Avtor Debbie Ford
Vezava Ne
Izdal Samala
Kategorija Družina & Otroci

O avtorju

 

Debbie Ford je mednarodno priznana strokovnjakinja na področju osebne preobrazbe. Študirala je transpersonalno psihologijo in bila svetovalka, predavateljica in stalna članica slavnega Chopra centra - Chopra Center for Well Being v La Jolli, Združenih državah Amerike. Je avtorica znamenitih delavnic Proces sence, v katerih ljudje lahko stopajo v stik s sencami svoje osebnosti. Je tudi izvršna producentka dokumentarnega filma Učinek sence in ustanoviteljica Inštituta Ford, svetovno znane organizacije za osebno in poslovno usposabljanje. Opravila je pionirsko delo integracije sence v sodobne psihološke in duhovne prakse.

Je avtorica devetih uspešnic: Razveza – začetek novega življenja, Temna stran iskalcev svetlobe, Zakaj dobri ljudje počnejo slabe stvari, Skrivnost sence, Prava vprašanja, Najboljše leto življenja, 21 dni zavestne čistosti, Učinek sence in Pogum. Njene knjige so prevedene v 32 jezikov in se uporabljajo v izobraževalnih organizacijah po vsem svetu. 

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Oglejte si tudi