Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zakaj dobri ljudje počnej

Zakaj dobri ljudje počnejo slabe stvari razkriva predirljive in pogosto skrite vzgibe, ki vplivajo na naše vsakodnevne odločitve. Naslovnice so polne zgodb o ljudeh, ki so zašli na stranpota. O njih poročajo pri večernih poročilih in razpredajo v tedenskih tabloidih. V mnogih ozirih je s temi žalostnimi zgodbami postal obseden ves narod. Toda v naših družinah, skupnosti, krogu prijateljev prihaja še do neštetih drugih dejanj samouničevanja in sabotaže. Dobrim namenom navkljub »dobri ljudje« počnejo zelo slabe stvari – pogosto ne da bi vedeli, zakaj.
Dodaj na seznam želja
Zakaj dobri ljudje počnejo slabe stvari razkriva predirljive in pogosto skrite vzgibe, ki vplivajo na naše vsakodnevne odločitve. Naslovnice so polne zgodb o ljudeh, ki so zašli na stranpota. O njih poročajo pri večernih poročilih in razpredajo v tedenskih tabloidih.
V mnogih ozirih je s temi žalostnimi zgodbami postal obseden ves narod. Toda v naših družinah, skupnosti, krogu prijateljev prihaja še do neštetih drugih dejanj samouničevanja in sabotaže. Dobrim namenom navkljub »dobri ljudje« počnejo zelo slabe stvari – pogosto ne da bi vedeli, zakaj.
Avtorica uspešnic New York Timesa Debbie Ford nas popelje v osrčje dvojnosti, ki nevede deluje v vsakem od nas, sila, ki nas žene, da živimo v skladu s svojimi vrednotami, dajemo in prejemamo ljubezen ter prispevamo k skupnosti, in sila, ki nas zadržuje, sabotira naša prizadevanja in nas vedno znova vodi k slabim odločitvam.
Debbie Ford začne raziskavo z učinkom napihljive žoge, kakor temu sama reče – način, na katerega potlačena čustva na koncu planejo na površje – in razkrije vzrok za samodestruktivno vedenje. Z opisom neskončne bitke med svetlobo in temo ter kažipotov za potencialno katastrofo, nam Fordova pomaga razumeti, kako na koncu uničimo življenje, ki smo si ga s takšnim trudom ustvarili. Zatem zaorje ledino in nam pomaga prepoznati maske, s katerimi se ščitimo, med njimi masko Ustrežljivca, Žrtve, Tirana, Brezbrižneža in Šaljivca. Z razumevanjem teh mask in tega, kar prikrivajo, gremo lahko pod površje, se prebudimo iz zanikanja in postanemo oseba, kakršna smo vedno nameravali biti.
S knjigo Zakaj dobri ljudje počnejo slabe stvari je Debbie Ford ustvarila svoje najbolj trajno, odkrito in mogočno delo do zdaj. Z orodji, s katerimi razkrijemo vzorce (samo)sabotaže, Fordova dokončno poruši fasado lažnega jaza in nam pokaže, kako zacelimo razkol med svetlobo in temo ter zaživimo pristno življenje.
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-9298-70-1
Leto izdaje 2010
Število strani 238
Dimenzije 13,5 x 20,5
Izdal Samala
Avtor Debbie Ford
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zakaj dobri ljudje počnejo slabe stvari - Kako prenehati biti sam svoj najhujši sovražnik
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zakaj dobri ljudje počnej

Cena 23,00 €