Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zakaj ljubimo ženske

Na zalogi
SKU
978-961-2424-77-0
Dodaj v primerjavo
Cena 23,00 €
Tisti, ki so avtorjev osupljiv literarni talent odkrili v Nostalgiji, bodo takoj segli tudi po tej knjigi s pomenljivim naslovom Zakaj ljubimo ženske?, ki je bila v času izida bolje prodajana od Brownove Da Vincijeve šifre. O tej knjigi se je pisalo in komentiralo kot še nikoli prej. Predvsem ženske, bralke, so se razdelile v dve skupini: enim je bila knjiga izjemno všeč, drugim pa ne. Zgodbe so pisane preprosto, lucidno, samoironično, dostojanstveno. To ni le knjiga o ženskah, ki jih je avtor srečeval na poti svojega življenja in ki so mu odprle srce, um, literaturo, to je tudi knjiga o Bukarešti iz preteklosti, o sanjah, fantazijah, spominih iz študentskih dni in o njem samem, o človeku, ki na svoja pleča prevzema breme vseh moških sveta in se v imenu vseh sprašuje - zakaj ljubimo ženske?
Dodaj na seznam želja

Tisti, ki so avtorjev osupljiv literarni talent odkrili v Nostalgiji, bodo takoj segli tudi po tej knjigi s pomenljivim naslovom Zakaj ljubimo ženske?, ki je bila v času izida bolje prodajana od Brownove Da Vincijeve šifre. O tej knjigi se je pisalo in komentiralo kot še nikoli prej. Predvsem ženske, bralke, so se razdelile v dve skupini: enim je bila knjiga izjemno všeč, drugim pa ne.
Zgodbe so pisane preprosto, lucidno, samoironično, dostojanstveno. To ni le knjiga o ženskah, ki jih je avtor srečeval na poti svojega življenja in ki so mu odprle srce, um, literaturo, to je tudi knjiga o Bukarešti iz preteklosti, o sanjah, fantazijah, spominih iz študentskih dni in o njem samem, o človeku, ki na svoja pleča prevzema breme vseh moških sveta in se v imenu vseh sprašuje - zakaj ljubimo ženske?

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-2424-77-0
Leto izdaje 2012
Število strani 143
Dimenzije 14,0 x 21,0
Izdal Študentska založba
Avtor Mircea Cărtărescu
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zakaj ljubimo ženske
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zakaj ljubimo ženske

Cena 23,00 €