Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zakaj se rodimo in zakaj umremo

Na zalogi
SKU
9789617115048
Dodaj v primerjavo
Cena 14,90 €

Kako smo se lahko sploh rodili in kot duše utelesili v sedanje telo? Zakaj živimo in dihamo? Kaj je bistvo rojstva človeka? Zakaj smo ravno na planetu Zemlja? Ali je rojstvo potemtakem stvar usode? Zakaj se človek rodi, če na koncu umre?

Dodaj na seznam želja

To so nekatera vprašanja, o katerih potekajo različne razprave, mišljenja, filozofski in akademski pogledi na bistvo rojstva in smrti človeka. Vprašanja, ki si jih ljudje postavljamo, so zanimiva, nekatera pa popolnoma nesmiselna. Človeški ego je potreba, brez katere človek v današnji, ne bomo rekli sodobni družbi, ker je to relativno, živi in preživi. Je pa preveč zakoreninjen v človeštvo in je evolucijsko vedno močnejši. Preveč ega škodi človeku pri razumevanju in razmišljanju.

Bistvo vsega, bistvo rojstva in končanje utelešenega življenja – ego nas oddaljuje od prave resnice. Pravi resnici sta univerzalna energija vesolja in brezpogojna, resnično čista brezpogojna ljubezen. V knjigi se avtor, hipnoterapevt, jasnovidec in medij ukvarja s temi zanimivimi temami: vprašanji kaj, kdo, zakaj, od kod, razlog, resnica, prepričanje, čustva, smisel vsega …

Ob branju pričakujte lepe trenutke, avanturo, pustolovstvo, zabavo, solze, spoznavanje resnice o sebi, o svojem obstoju. Bodite odkriti, razumni, razmišljajoči, odprti, kreativni, brezskrbni … In na koncu boste spoznali, da je čisto vse tako, kot mora biti, in da je na koncu vse dobro.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617115048
Leto izdaje 2020
Število strani 141
Dimenzije 12,5 × 19,5
Vezava Mehka
Izdal Ara
Avtor Alen Marič
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zakaj se rodimo in zakaj umremo
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zakaj se rodimo in zakaj umremo

Cena 14,90 €