X

Zakaj si želiva, da bi bili tudi vi bogati - Dva moža, eno sporočilo

Ni na zalogi
SKU
10600
Cena 27,90 €
Svet se je znašel pred mnogimi izzivi, eden od nnjih je finančni. Razmišljanje ljudi, da so do določenih privilegijev upravičeni, se je ukoreninilo povsod. Mnogi zdaj pričajujejo, da bo za njihovo eksistenco poskrbela država, njihovi delodajalci ali družine. Donald Trump in Robert Kiyosaki sta oba izjemno uspešna podjetnika in po svoji naravi tudi dobra mentorja, zato sta združila sile in osvetlila naše najhujše finančne težave.
Dodaj na seznam želja
Svet se je znašel pred mnogimi izzivi, eden od nnjih je finančni. Razmišljanje ljudi, da so do določenih privilegijev upravičeni, se je ukoreninilo povsod. Mnogi zdaj pričajujejo, da bo za njihovo eksistenco poskrbela država, njihovi delodajalci ali družine.
Donald Trump in Robert Kiyosaki sta oba izjemno uspešna podjetnika in po svoji naravi tudi dobra mentorja, zato sta združila sile in osvetlila naše najhujše finančne težave. Ta dva moža sta prepričana, da težav z denarjem ni mogoče reševati z denarjem. Denarnih težav se lahko znebite le s finančnim znanjem. Donald Trump in Robert Kiyosaki bi vas rada naučila, kako postati bogataš.
Vsak od njiju bi o tej temi lahko napisal svojo lastno knjigo, a sta se zaradi skupne predanosti izobraževannju in želje, da nam dopovesta, kako pomembno je finančno znanje, odločila, da to naradita družno. Poleg tega sta sklenila, da bo šel del dobička od prodaje te knnjige dobrodelnim in izobraževalnimorganizacijam, ki skrbijo tudi za širjenje finančnega znanja.
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-953-236-141-4
Leto izdaje 2007
Število strani 381
Dimenzije 13,5 x 20,5
Izdal Katarina Zrinski
Avtor Donald Trump, Robert T. Kiyosaki
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zakaj si želiva, da bi bili tudi vi bogati - Dva moža, eno sporočilo
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zakaj si želiva, da bi bili tudi vi bogati - Dva moža, eno sporočilo

Cena 27,90 €