V vrečki ni artiklov.
Zakaj si želiva, da bi bili tudi vi bogati - Dva moža, eno sporočilo
Svet se je znašel pred mnogimi izzivi, eden od nnjih je finančni. Razmišljanje ljudi, da so do določenih privilegijev upravičeni, se je ukoreninilo povsod. Mnogi zdaj pričajujejo, da bo za njihovo eksistenco poskrbela država, njihovi delodajalci ali družine.
Donald Trump in Robert Kiyosaki sta oba izjemno uspešna podjetnika in po svoji naravi tudi dobra mentorja, zato sta združila sile in osvetlila naše najhujše finančne težave. Ta dva moža sta prepričana, da težav z denarjem ni mogoče reševati z denarjem. Denarnih težav se lahko znebite le s finančnim znanjem. Donald Trump in Robert Kiyosaki bi vas rada naučila, kako postati bogataš.
Vsak od njiju bi o tej temi lahko napisal svojo lastno knjigo, a sta se zaradi skupne predanosti izobraževannju in želje, da nam dopovesta, kako pomembno je finančno znanje, odločila, da to naradita družno. Poleg tega sta sklenila, da bo šel del dobička od prodaje te knnjige dobrodelnim in izobraževalnimorganizacijam, ki skrbijo tudi za širjenje finančnega znanja.
10600 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/e/s/eshop-165-86289jpg_w250.jpg 978-953-236-141-4
27.9 EUR 2021-05-18 Zaloga: Na zalogi

Zakaj si želiva, da bi bili tudi vi bogati - Dva moža, eno sporočilo

Zakaj si želiva, da bi bili tudi vi bogati - Dva moža, eno sporočilo Donald Trump Robert T. Kiyosaki

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 139 zlatnikov = 1,39 €.
Svet se je znašel pred mnogimi izzivi, eden od nnjih je finančni. Razmišljanje ljudi, da so do določenih privilegijev upravičeni, se je ukoreninilo povsod. Mnogi zdaj pričajujejo, da bo za njihovo eksistenco poskrbela država, njihovi delodajalci ali družine. Donald Trump in Robert Kiyosaki sta oba izjemno uspešna podjetnika in po svoji naravi tudi dobra mentorja, zato sta združila sile in osvetlila naše najhujše finančne težave.
Cena: 27,90 €

Podrobnosti artikla Zakaj si želiva, da bi bili tudi vi bogati - Dva moža, eno sporočilo

ISBN 978-953-236-141-4
Leto izdaje 2007
Število strani 381
Dimenzije 13,5 x 20,5
Vezava Ne
Izdal Katarina Zrinski
Avtor Donald Trump
Robert T. Kiyosaki

O avtorju Zakaj si želiva, da bi bili tudi vi bogati - Dva moža, eno sporočilo

Robert T. Kiyosaki

Robert T. Kiyosaki

Vlagatelj, podjetnik, zagovornik finančne izobrazbe in najbolje prodajani avtor knjig. Robert Kiyosaki je avtor knjige Bogati očka, revni očka – najboljše osebne finančne knjige vseh časov, ki je izzvala in spremenila način razmišljanja o denarju desetinam milijonov ljudi. Bogati očka, revni očka velja za najuspešnejšo prodajno uspešnico vseh štirih časnikov, ki zastopajo tedensko revijo Publisher's Weekly – The New York Times, Business Week, The Wall Street Journal in USA Today – in je bila imenovana za najboljšo knjigo o denarju dnevnega časopisa USA Today kar dve leti zapovrstjo. Hkrati pa je tretja najbolje prodajana uspešnica, ki ponuja praktične nasvete in podrobna navodila za določeno dejavnost.

Več o Robert T. Kiyosaki

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

KSENIJA

Objavljeno 12.09.2014

Dobra knjiga!!

Dobra knjiga!!

Zakaj si želiva, da bi bili tudi vi bogati - Dva moža, eno sporočilo

Oglejte si tudi