V vrečki ni artiklov.
Zakon povezovanja - Kako oblikovati idealne osebne in poklicne odnose - Zbirka Nezavedno
Se z nekaterimi ljudmi sploh ne zmorete sporazumeti Ä doma, na delu ali v skupnosti? Vedno slišijo nekaj drugega, kar rečete? Preprosto se ne razumete in nikakor si ne zmorete pojasniti zakaj. Zagotovo veste le to, da pomanjkanje povezanosti vodi v razočaranje, frustracijo in navzkrižje. V Zakonu povezovanja vam Michael J. Losier izroča ključ za uspešno sporazumevanje. Z uporabo nevrolingvističnega programiranja (NLP) boste kmalu obvladali nekaj preprostih veščin, potrebnih za boljše sporazumevanje na vseh življenjskih področjih. Z namigi, pripomočki, vajami in scenariji, ki vas bodo vodili, boste spoznali - Troje pogojev za povezovanje, tehnike za prilagajanje pogovorov, štiri preproste metode za učinkovito komunikacijo, predloge za oblikovanje pozitivnih odnosov v najraznovrstnejših okoliščinah, gradivo za učitelje, trenerje in druge, ki se ukvarjajo s skupinami. Prinesite Zakon povezovanja svojim domačim in predstavite ga na delovnem mestu. Opazujte in poslušajte, kako se komunikacija izboljšuje, kjerkoli ste, in kako odnosi postajajo pristnejši, bogatejši in nekonfliktni. Včasih zadostuje, da zamenjate le nekaj besed, včasih je potrebno več kot le nekaj besed. Toda ne glede na to, kakšen je vaš odnos, bo ta knjiga v pomoč.
978-961-6804-01-1 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/v/s/vs.jpg 978-961-6804-01-1
9.99 EUR 2021-10-29 Zaloga: Na zalogi
-54%

Zakon povezovanja - Kako oblikovati idealne osebne in poklicne odnose - Zbirka Nezavedno

Zakon povezovanja - Kako oblikovati idealne osebne in poklicne odnose - Zbirka Nezavedno Michael J. Losier

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 49 zlatnikov = 0,49 €.
Se z nekaterimi ljudmi sploh ne zmorete sporazumeti Ä doma, na delu ali v skupnosti? Vedno slišijo nekaj drugega, kar rečete? Preprosto se ne razumete in nikakor si ne zmorete pojasniti zakaj. Zagotovo veste le to, da pomanjkanje povezanosti vodi v razočaranje, frustracijo in navzkrižje. V Zakonu povezovanja vam Michael J. Losier izroča ključ za uspešno sporazumevanje.

Vroča cena: 9,99 €

Prihranek: 11,91 € (54%)

Redna cena: 21,90 €

Podrobnosti artikla Zakon povezovanja - Kako oblikovati idealne osebne in poklicne odnose - Zbirka Nezavedno

ISBN 978-961-6804-01-1
Leto izdaje 2009
Število strani 160
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Ne
Izdal Založba Primus
Avtor Michael J. Losier

O avtorju Zakon povezovanja - Kako oblikovati idealne osebne in poklicne odnose - Zbirka Nezavedno

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Zakon povezovanja - Kako oblikovati idealne osebne in poklicne odnose - Zbirka Nezavedno

Oglejte si tudi