V vrečki ni artiklov.
Zakoni ljubezni: Ustvarjanje sanjskega odnosa

PREBERITE EKSLUZIVNI INTERVJU Z AVTORJEM >>

Zakoni ljubezni so preizkušena načela za uspešno ljubezen, ki so tisoče let prinašala z dušo prežeto srečo in izpolnjujoče odnose vsem, ki so jim sledili. Sprejemanje teh preprostih resnic in delovanje v skladu z njimi, človeka okrepi, da lahko oblikuje okvire svojega sedanjega ali bodočega odnosa - čudovite stvaritve, ki ga bo negovala in ohranjala, spreminjala žalostne dneve v srečne ter leta in leta razveseljevala. 

Življenje v skladu s temi temeljnimi zakoni življenja vam bo pomagalo, da se izognete pastem, ki prežijo na poti, tistih, ki se nikoli ne vprašajo o posledicah svojih misli, besed ali dejanj. Pot ustvarjanja čudovitega odnosa je lahko na trenutke težavna, včasih boleča, vendar je na koncu vedno vredna truda. 

Morda mislite, da je potek odnosa odvisen od sreče ali okoliščin, ki se vam na življenjski poti zgodijo ali ne. Morda pa mislite, da je vaša sreča odvisna od tega, kar vaš partner stori ali ne stori. To ni res. Resničnost je, da je kakovost vašega odnosa v glavnem odvisna le od enega dejavnika: vas. Sanjski odnos ni naključen, ni odvisen od meta kocke. Je rezultat tega, da poznate prave ukrepe za ustvarjanje in vzdrževanje izpolnjujočega prijateljstva s svojim partnerjem. 

Včasih lahko srečamo nekoga, za katerega smo prepričani, da je pravi za nas, vendar zaradi tega, kar smo se naučili o odnosih in tega, kar smo z leti postali, uničimo priložnost. Nekaj, kar bi lahko postalo čudovit odnos s pravo osebo, postane še en v vrsti žalostnih koncev. Tudi najboljše priložnosti se v nepravih rokah izničijo.  

Zakoni ljubezni vas bodo opremili z znanjem, razumevanjem in pravim vpogledom na preteklost in vam dali smernice za prihodnost. Nekaterih stvari pa se boste morali od-učiti, ker preprosto niso resnične. To bo najbolj koristno delo, kar ga lahko opravite. Spremenili se boste in ko se boste spremenili vi, se bodo spremenili tudi vaši najbližji. 

Knjiga Zakoni ljubezni razloži štirinajst zakonov, ki vam bodo pomagali na poti ustvarjanja sanjskega odnosa. Na koncu vsakega zakona so opisani koraki za delovanje in uporabo zakonov v praksi. Avtor Chris Prentiss na osvežujoč način pokaže, kaj je res in kaj ni res v naših prepričanjih o ljubezni in odnosih. 

Naučili se boste med drugim tudi, kako zagotoviti varno okolje, koga privlačite in zakaj, kaj je namen vašega partnerstva, kakšna je moč vaših prepričanj, prepoznati nezdrave vzorce iz preteklosti in spoznati, kako vplivajo na vas in vašega partnerja, kako rešiti odnos v težavah, če je vreden reševanja, ter kako odnos prekiniti, če vam škodi ali se je izpel. 

Zakoni ljubezni vas bodo usmerali tudi v najtežjih trenutkih in vam pomagali ustvariti ljubeč odnos, poln radosti. 

978-961-6769-36-5 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/sielpreview/previewb580c0ca93eee6f28998cd37adfa5fbb.jpg 978-961-6769-36-5
21.95 EUR 2021-11-02 Zaloga: Na zalogi
-8%

zakon ljubezni sanjski odnos

  • zakon ljubezni sanjski odnos
  • kako do idealnega partnerja
  • odnosi med partnerjema sanjsko
  • ljubezen in odnosi

Zakoni ljubezni: Ustvarjanje sanjskega odnosa Chris Prentiss

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 153 zlatnikov = 1,53 €.
Knjiga Zakoni ljubezni razloži štirinajst zakonov, ki vam bodo pomagali na poti ustvarjanja sanjskega odnosa. Na koncu vsakega zakona so opisani koraki za delovanje in uporabo zakonov v praksi. Le-ti vam bodo tudi v najtežjih najtežjih trenutkih pomagali ustvariti ljubeč odnos, poln radosti.

Vroča cena: 21,95 €

Prihranek: 1,95 € (8%)

Redna cena: 23,90 €

TOP 100

Podrobnosti artikla Zakoni ljubezni: Ustvarjanje sanjskega odnosa

ISBN 978-961-6769-36-5
Leto izdaje 2012
Število strani 292
Dimenzije 11,7 x 15,8
Vezava Mehka vezava
Izdal Cangura
Avtor Chris Prentiss

O avtorju Zakoni ljubezni: Ustvarjanje sanjskega odnosa

Chris Prentiss

Chris Prentiss

Chriss Prentiss (uporablja tudi psevdonim Wu Wei) je soustanovitelj in soupravljavec Passagesa, centra za zdravljenje zasvojenosti z nedovoljenimi drogami v Malibuju v Kaliforniji, ter avtor knjige The Alcoholism and Addiction Cure: A Holistic Approach to Total recovery. Napisal je tudi ducat knjig o kitajski filozofiji in osebni rasti. 

Avtor je znan predvsem zaradi svojih interpretacij I Chinga ali Yi Jinga, saj je težko razumljive heksagrame približal širokemu krogu bralcev. Prentiss vodi tudi psihološko delavnico v južni Kaliforniji. Je pisec, producent in režiser igranih filmov. Z ženo Lyn živita v Malibuju v Kaliforniji.

Več o Chris Prentiss

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(5)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Petra

Objavljeno 15.07.2021

Obožujem to knjigo !!! Odpira oči. Ponuja tako

Obožujem to knjigo !!! Odpira oči. Ponuja tako DOBER SMISEL za ustvarjanje dobrih odnosov s partnerjem ali na splošno dobrega odnosa s svojim življenjem. Knjigo lahko vzamem v roke in jo naključno odprem na katerikoli stran in mi pove, kaj moram takrat slišati.

Valerija

Objavljeno 12.03.2020

Ljubezen naj bo vodilo za vaše življenje. Ljubezen

Ljubezen naj bo vodilo za vaše življenje. Ljubezen med dvema osebama je pa itak zakon.

THOMAS PETER

Objavljeno 09.06.2019

Hvala za to ljubezen, sploh pa zahvala za to

Hvala za to ljubezen, sploh pa zahvala za to darilo. Super knjiga in zanimivo branje, knjiga katero bi priporočal vsakemu za domače branje. :)Gost

Objavljeno 19.09.2018

Super knjiga, katera ti da vpogled v poglobljeno

Super knjiga, katera ti da vpogled v poglobljeno zvezo in kako jo ohranjati.

PETER

Objavljeno 19.06.2015

Avtor je študiral kitajske starodavne modrosti

Avtor je študiral kitajske starodavne modrosti Ji-Jinga in je dobro prekaljen skozi življenje tako da ve o čemer piše... brez vzvišenosti in pridigarstva kot pri nekaterih priročnikih... v določenem obdobju moj najljubši avtor, knjigo Zakoni Ljubezni pa prebral prvič na dušek, včasih pa jo vzamem v roke in preberem kjer se mi odpre... :)
Odlična za darilo, sem že tudi podaril en izvod...

GOST

Objavljeno 15.10.2014

Prebrala sem že avtorjevo knjigo Bodi kar hočeš &

Prebrala sem že avtorjevo knjigo Bodi kar hočeš & Vzemi kar hočeš. Ker me je Prentissov način pisanja pritegnil, sam se letos odločila še za nakup Zakonov ljubezni, saj naju je s partnerjem zanimalo, če bi odnos še bolj poglobila. Zanimiva bralska izkušnja za vse, ki radi delajo na sebi :)

Zakoni ljubezni: Ustvarjanje sanjskega odnosa

Chris Prentiss

Vroča cena: 21,95 €

Prihranek: 1,95 € (8%)

Redna cena: 23,90 €

Zakoni ljubezni: Ustvarjanje sanjskega odnosa

Oglejte si tudi