V vrečki ni artiklov.

Zakoni ljubezni: Ustvarjanje sanjskega odnosa

Zakoni ljubezni: Ustvarjanje sanjskega odnosa Chris Prentiss

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 125 zlatnikov = 1,25 €.
Knjiga Zakoni ljubezni razloži štirinajst zakonov, ki vam bodo pomagali na poti ustvarjanja sanjskega odnosa. Na koncu vsakega zakona so opisani koraki za delovanje in uporabo zakonov v praksi. Le-ti vam bodo tudi v najtežjih najtežjih trenutkih pomagali ustvariti ljubeč odnos, poln radosti.
-25%
 

Vroča cena: 17,90 €

Prihranek: 6,00 € (25%)

Redna cena: 23,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-6769-36-5
Leto izdaje 2012
Število strani 292
Dimenzije 11,7 x 15,8
Avtor Chris Prentiss
Vezava Ne
Izdal Cangura
Kategorija Ljubezen, odnosi

O avtorju

 

Chriss Prentiss (uporablja tudi psevdonim Wu Wei) je soustanovitelj in soupravljavec Passagesa, centra za zdravljenje zasvojenosti z nedovoljenimi drogami v Malibuju v Kaliforniji, ter avtor knjige The Alcoholism and Addiction Cure: A Holistic Approach to Total recovery. Napisal je tudi ducat knjig o kitajski filozofiji in osebni rasti. 


Avtor je znan predvsem zaradi svojih interpretacij I Chinga ali Yi Jinga, saj je težko razumljive heksagrame približal širokemu krogu bralcev. Prentiss vodi tudi psihološko delavnico v južni Kaliforniji. Je pisec, producent in režiser igranih filmov. Z ženo Lyn živita v Malibuju v Kaliforniji.


Knjige Chrisa Prentissa: Zen in umetnost doživljanja sreče81 svetovnih skrivnostiBodi kar hočeš & Vzemi kar hočešZakon ljubezni, Modrost Yi Jinga

 

EKSLUZIVNI INTERVJU Z AVTORJEM >>

 

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(3)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

THOMAS PETER

Objavljeno 09.06.2019

Hvala za to ljubezen, sploh pa zahvala za to

Hvala za to ljubezen, sploh pa zahvala za to darilo. Super knjiga in zanimivo branje, knjiga katero bi priporočal vsakemu za domače branje. :)Gost

Objavljeno 19.09.2018

Super knjiga, katera ti da vpogled v poglobljeno

Super knjiga, katera ti da vpogled v poglobljeno zvezo in kako jo ohranjati.

PETER

Objavljeno 19.06.2015

Avtor je študiral kitajske starodavne modrosti

Avtor je študiral kitajske starodavne modrosti Ji-Jinga in je dobro prekaljen skozi življenje tako da ve o čemer piše... brez vzvišenosti in pridigarstva kot pri nekaterih priročnikih... v določenem obdobju moj najljubši avtor, knjigo Zakoni Ljubezni pa prebral prvič na dušek, včasih pa jo vzamem v roke in preberem kjer se mi odpre... :)
Odlična za darilo, sem že tudi podaril en izvod...

GOST

Objavljeno 15.10.2014

Prebrala sem že avtorjevo knjigo Bodi kar hočeš &

Prebrala sem že avtorjevo knjigo Bodi kar hočeš & Vzemi kar hočeš. Ker me je Prentissov način pisanja pritegnil, sam se letos odločila še za nakup Zakonov ljubezni, saj naju je s partnerjem zanimalo, če bi odnos še bolj poglobila. Zanimiva bralska izkušnja za vse, ki radi delajo na sebi :)

Zakoni ljubezni: Ustvarjanje sanjskega odnosa

Chris Prentiss

Vroča cena: 17,90 €

Prihranek: 6,00 € (25%)

Redna cena: 23,90 €

Oglejte si tudi