Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zakoni ljubezni: Ustvarjanje sanjskega odnosa

Na zalogi
SKU
978-961-6769-36-5
Dodaj v primerjavo
Cena 23,90 €
Knjiga Zakoni ljubezni razloži štirinajst zakonov, ki vam bodo pomagali na poti ustvarjanja sanjskega odnosa. Na koncu vsakega zakona so opisani koraki za delovanje in uporabo zakonov v praksi. Le-ti vam bodo tudi v najtežjih najtežjih trenutkih pomagali ustvariti ljubeč odnos, poln radosti.
Dodaj na seznam želja

PREBERITE EKSLUZIVNI INTERVJU Z AVTORJEM >>

Zakoni ljubezni so preizkušena načela za uspešno ljubezen, ki so tisoče let prinašala z dušo prežeto srečo in izpolnjujoče odnose vsem, ki so jim sledili. Sprejemanje teh preprostih resnic in delovanje v skladu z njimi, človeka okrepi, da lahko oblikuje okvire svojega sedanjega ali bodočega odnosa - čudovite stvaritve, ki ga bo negovala in ohranjala, spreminjala žalostne dneve v srečne ter leta in leta razveseljevala. 

Življenje v skladu s temi temeljnimi zakoni življenja vam bo pomagalo, da se izognete pastem, ki prežijo na poti, tistih, ki se nikoli ne vprašajo o posledicah svojih misli, besed ali dejanj. Pot ustvarjanja čudovitega odnosa je lahko na trenutke težavna, včasih boleča, vendar je na koncu vedno vredna truda. 

Morda mislite, da je potek odnosa odvisen od sreče ali okoliščin, ki se vam na življenjski poti zgodijo ali ne. Morda pa mislite, da je vaša sreča odvisna od tega, kar vaš partner stori ali ne stori. To ni res. Resničnost je, da je kakovost vašega odnosa v glavnem odvisna le od enega dejavnika: vas. Sanjski odnos ni naključen, ni odvisen od meta kocke. Je rezultat tega, da poznate prave ukrepe za ustvarjanje in vzdrževanje izpolnjujočega prijateljstva s svojim partnerjem. 

Včasih lahko srečamo nekoga, za katerega smo prepričani, da je pravi za nas, vendar zaradi tega, kar smo se naučili o odnosih in tega, kar smo z leti postali, uničimo priložnost. Nekaj, kar bi lahko postalo čudovit odnos s pravo osebo, postane še en v vrsti žalostnih koncev. Tudi najboljše priložnosti se v nepravih rokah izničijo.  

Zakoni ljubezni vas bodo opremili z znanjem, razumevanjem in pravim vpogledom na preteklost in vam dali smernice za prihodnost. Nekaterih stvari pa se boste morali od-učiti, ker preprosto niso resnične. To bo najbolj koristno delo, kar ga lahko opravite. Spremenili se boste in ko se boste spremenili vi, se bodo spremenili tudi vaši najbližji. 

Knjiga Zakoni ljubezni razloži štirinajst zakonov, ki vam bodo pomagali na poti ustvarjanja sanjskega odnosa. Na koncu vsakega zakona so opisani koraki za delovanje in uporabo zakonov v praksi. Avtor Chris Prentiss na osvežujoč način pokaže, kaj je res in kaj ni res v naših prepričanjih o ljubezni in odnosih. 

Naučili se boste med drugim tudi, kako zagotoviti varno okolje, koga privlačite in zakaj, kaj je namen vašega partnerstva, kakšna je moč vaših prepričanj, prepoznati nezdrave vzorce iz preteklosti in spoznati, kako vplivajo na vas in vašega partnerja, kako rešiti odnos v težavah, če je vreden reševanja, ter kako odnos prekiniti, če vam škodi ali se je izpel. 

Zakoni ljubezni vas bodo usmerali tudi v najtežjih trenutkih in vam pomagali ustvariti ljubeč odnos, poln radosti. 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6769-36-5
Leto izdaje 2012
Število strani 292
Dimenzije 11,7 x 15,8
Vezava Mehka
Izdal Cangura
Avtor Chris Prentiss
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zakoni ljubezni: Ustvarjanje sanjskega odnosa
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zakoni ljubezni: Ustvarjanje sanjskega odnosa

Cena 23,90 €