Resnična zgodba zdravnice o obsmrtni izkušnji pri vas že naslednji dan. 

 

 

 
V vrečki ni artiklov.

Zakoni ljubezni: Ustvarjanje sanjskega odnosa

Zakoni ljubezni: Ustvarjanje sanjskega odnosa Chris Prentiss

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 167 zlatnikov = 1,67 €.
Knjiga Zakoni ljubezni razloži štirinajst zakonov, ki vam bodo pomagali na poti ustvarjanja sanjskega odnosa. Na koncu vsakega zakona so opisani koraki za delovanje in uporabo zakonov v praksi. Le-ti vam bodo tudi v najtežjih najtežjih trenutkih pomagali ustvariti ljubeč odnos, poln radosti.
 

Vroča cena: 22,71 €

Prihranek: 1,19 € (5%)

Redna cena: 23,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-6769-36-5
Leto izdaje 2012
Število strani 292
Dimenzije 11,7 x 15,8
Avtor Chris Prentiss
Vezava Ne
Izdal Cangura
Kategorija Ljubezen, odnosi

O avtorju

 

Chriss Prentiss (uporablja tudi psevdonim Wu Wei) je soustanovitelj in soupravljavec Passagesa, centra za zdravljenje zasvojenosti z nedovoljenimi drogami v Malibuju v Kaliforniji, ter avtor knjige The Alcoholism and Addiction Cure: A Holistic Approach to Total recovery. Napisal je tudi ducat knjig o kitajski filozofiji in osebni rasti. 


Avtor je znan predvsem zaradi svojih interpretacij I Chinga ali Yi Jinga, saj je težko razumljive heksagrame približal širokemu krogu bralcev. Prentiss vodi tudi psihološko delavnico v južni Kaliforniji. Je pisec, producent in režiser igranih filmov. Z ženo Lyn živita v Malibuju v Kaliforniji.


Knjige Chrisa Prentissa: Zen in umetnost doživljanja sreče81 svetovnih skrivnostiBodi kar hočeš & Vzemi kar hočešZakon ljubezni, Modrost Yi Jinga

 

EKSLUZIVNI INTERVJU Z AVTORJEM >>

 

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(2)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Gost

Objavljeno 19.09.2018

Super knjiga, katera ti da vpogled v poglobljeno

Super knjiga, katera ti da vpogled v poglobljeno zvezo in kako jo ohranjati.

PETER

Objavljeno 19.06.2015

Avtor je študiral kitajske starodavne modrosti

Avtor je študiral kitajske starodavne modrosti Ji-Jinga in je dobro prekaljen skozi življenje tako da ve o čemer piše... brez vzvišenosti in pridigarstva kot pri nekaterih priročnikih... v določenem obdobju moj najljubši avtor, knjigo Zakoni Ljubezni pa prebral prvič na dušek, včasih pa jo vzamem v roke in preberem kjer se mi odpre... :)
Odlična za darilo, sem že tudi podaril en izvod...

GOST

Objavljeno 15.10.2014

Prebrala sem že avtorjevo knjigo Bodi kar hočeš &

Prebrala sem že avtorjevo knjigo Bodi kar hočeš & Vzemi kar hočeš. Ker me je Prentissov način pisanja pritegnil, sam se letos odločila še za nakup Zakonov ljubezni, saj naju je s partnerjem zanimalo, če bi odnos še bolj poglobila. Zanimiva bralska izkušnja za vse, ki radi delajo na sebi :)

Zakoni ljubezni: Ustvarjanje sanjskega odnosa

Chris Prentiss

Vroča cena: 22,71 €

Prihranek: 1,19 € (5%)

Redna cena: 23,90 €

Oglejte si tudi