Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zakoni - Zbirka Gostosevci - Mehka izdaja

Na zalogi
SKU
978-961-6646-81-9
Dodaj v primerjavo
Cena 12,90 €
Dodaj na seznam želja

Marie Deniet v času sedmih let spozna sedem moških. Pritegnejo jo s svojimi sposobnostmi in znanjem. Sedem znanj splete sedem vezi, prijateljske, strastne, študijske, mentorske, duhovne in globoko ljubeče, ki ne le zaznamujejo Mariejino življenje, ampak lupijo plast za plastjo do njenih strahov in želja, do ogledala njene osebnosti, dokler se v trenutku ljubezenske bolečine ne zave, da se je zavedla z navezami na svoje moške in da je navsezadnje vedno le sama s sabo in s svojim znanjem, do katerega čuti odpor in spoštovanje in ga končno iz obupa izpiše v zadnji, terapevtski zvezi.

Connie Palmen je s svojim prvencem Zakoni treščila na nizozemsko literarno sceno kot komet. Kvaliteta in izvirnost romana, zrelost avtoričinega sloga in idej ter nedvomno tudi izjemna promocijska kampanja, vse to je povzročilo, da je Connie Palmen v nekaj mesecih postala zvezda z najbolje prodajanim romanom na Nizozemskem. Roman je prejel odlične kritike in bil razglašen za Evropski roman leta, doslej pa je preveden že v marsikateri evropski jezik.

Leta 1998 izide roman I. M., v katerem podrobno opiše svojo zgodbo o življenju s svojim partnerjem in o tragični izgubi. Ta roman je izredno intimen in se bere kot dnevnik, hkrati pa je tudi univerzalna zgodba o izgubi in soočenju z nenadno smrtjo bližnjega. Življenje in smrt svojega moškega tematizira tudi v romanu Popolnoma vaš, ki izide leta 2002, potem pa pretrga avtobiografsko nit. V svojem zadnjem romanu Lucifer (2007) se Connie Palmen poglobi v življenjsko zgodbo nizozemskega skladatelja Petra Schata, čigar žena se je smrtno ponesrečila v nenavadnih okoliščinah.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6646-81-9
Leto izdaje 2009
Število strani 204
Dimenzije 13,5 x 20,0
Vezava Mehka
Izdal Didakta
Avtor Connie Palmen
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zakoni - Zbirka Gostosevci - Mehka izdaja
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zakoni - Zbirka Gostosevci - Mehka izdaja

Cena 12,90 €