V vrečki ni artiklov.

Založba Didakta

Založba Didakta že trideset let razveseljuje, poučuje, in zabava s svojim knjižnim programom.  Velik segment založbe Didakta obsegajo kakovostni priročniki za starše, otroške slikanice, enciklopedije za mladostnike, strokovna literatura s področij ekonomije, medicine, informatike, pedagogike...

Del programa zavzemajo tudi potopisi in vrhunsko leposlovje, med njimi lahko najdete najprestižnejše Nobelove nagrajence ali Zakladnico slovenskih pripovedi iz arhivov inštituta ZRC SAZU.

Založba Didakta

Založba Didakta Izdaja knjige priznanih slovenskih  in tujih avtorjev. V organizaciji založba Didakta skrbi Didakte že 30. let potekajo srečanja ravnateljic in ravnateljev osnovnih šol, izdajajo pa tudi pedagoško revijo Didakta ter prvo slovensko turistično-popotniško revijo SVET in ljudje.

Založba Didakta izdajo tudi:

Revija DIDAKTA - Pedagoška revija za učitelje, vzgojitelje in starše. Revija Didakta že drugo desetletje prinaša teoretične in praktične novosti s področja vzgoje in izobraževanja, predvsem za osnovno šolo. Namenjena je kakovostnemu, strokovno bolj izpopolnjenemu, predvsem pa prijaznejšemu šolanju otrok in mladine.


SVET in ljudje - Prva slovenska popotniška revija. Revija Svet in ljudje je namenjena vsem, ki radi odkrivajo svet. Osrednji del revije je namenjen popotniškim reportažam iz tujine in Slovenije. Opremljene so s kakovostno fotografijo, zemljevidom in koristnimi napotki za popotnike. V stalni rubriki Malo naokrog po Sloveniji obveščamo in seznanjamo z aktualnimi dogodki, prireditvami, pohodi in potopisnimi predavanji... Odprite si svet!


Založba Didakta je izdala knjige avtorjev, ki jih pri spletni knjigarni Cangura.com priporočamo: Arne Hodalič, Viki Grošelj, Elizabeth Pantley, Jesper JuulClaire LlewellynBernd Neumann, Dr. Shimi Kang, Gabriel Martín i Roig.Naraščajoče Padajoče
po strani
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Naraščajoče Padajoče
po strani
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5