V vrečki ni artiklov.

Založba Družina

Založba Družina je glavno slovensko katoliško založništvo in tretje največje v državi. Založba Družina je na trgu uspešno prisotna od leta 1952. Obsežen knjižni program založba Družina, letno presega osemdeset novih naslovov, ponuja zanimivo branje tako za odrasle kot za otroke. Zajema duhovnost, leposlovje, filozofijo, zgodovino, kulturno dediščino, pisanje esejev, družbena vprašanja, osebni razvoj in odnose, pa tudi priročnike in vodnike.

Založba Družina

Založba Družina Objavlja tudi petnajst periodičnih publikacij, namenjene različnim starostnim skupinam in zajemajo različna področja zanimanja, kot so kateheza, duhovnost, zgodovina, dom, potovanja, trendi, glasba in zabava. Sestavljajo jih katoliške revije za otroke in mladino Mavrica (Mavrica) in #Najst (# Teen), revije za pastoralne delavce, cerkvene pevce in organiste Cerkev danes (Cerkev danes) in Cerkveni glasbenik (Cerkveni glasbenik), življenjski časopis Praznična (Praznična), zbirka križank, ugank in zabave Radovednež (Povpraševalec), zgodovinske revije SLO in Zgodovina božjega ljudstva, pa tudi prevodi mednarodnih edicij Magnificat, Beseda med nami in Communio. Obseg naših periodičnih publikacij zaokrožujejo Naša luč, Slovenski čas (Slovenski čas), Naša družina in Jaslice (Jaslice).

Založba Družina je izdala knjige avtorjev, ki jih pri spletni knjgarni Cangura.com priporočamo: Dr. Janez Gril, Alojz RebulaBrane Senegačnik, Patrick GrayGary ChapmanPapež Frančišek, Blessing Okoedion.

 

Naraščajoče Padajoče
po strani
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Naraščajoče Padajoče
po strani
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3