V vrečki ni artiklov.

Založba DZS

Že skoraj sedemdeset let  predstavlja založništvo enega glavnih področij delovanja družbe DZS, d. d.

Davnega leta 1945 je vlada Narodne republike Slovenije ustanovila Državno založbo Slovenije in ji določila poslanstvo: izdajanje, založništvo in prodaja učbenikov, učil, tiskovin, knjig in revij. Prve knjige založbe DZS so izšle že leta 1945, in sicer Župančičev Zimzelen pod snegom in prvih deset šolskih knjig.

Izdajali so tudi knjižna dela, ki imajo zagotovi širši, tudi nacionalni interes. Založba DZS je znana predvsem po izdaji - projekta Slovar slovenskega knjižnega jezika in Veliki splošni leksikon.

Založba DZS (Državna Založba Slovenije)

Založba DZS je vodilni ponudnik na področju šolskih gradiv za večino predmetnih področij. Naš izobraževalni portal Vedež je pomemben komunikacijski kanal do odjemalcev. Učitelji pa lahko poleg koristnih informacij najdejo tudi  najrazličnejše elektronske vsebine.  Nemški inštitut za pedagogiko in informatiko s pečatom odličnosti Comenius EduMedia je za leto 2011 nagradil Založba DZS - Vedeževo e okolje 1, 2,3, ki so ga izvedli v okviru javnega razpisa za e-gradiva.

 

Založba DZS (Državna Založba Slovenije) je izdala knjige avtorjev, ki jih pri spletni knjgarni Cangura.com priporočamo: Tomaž Linhart, Fran Milčinski, Anton Grad, Iztok Ilich, Barbara Mulej, Narcis Dembskij, Doris Debenjak, Ivan Tavčar, Drago Jančar, Primož Suhodolčan, Marko Terseglav, William Shakespeare, Albert CamusEmile Zola.

 

Naraščajoče Padajoče
po strani
Stran:
  1. 1
  2. 2

Naraščajoče Padajoče
po strani
Stran:
  1. 1
  2. 2