Božanska matrika - Most, ki povezuje čas, prostor, čudeže in prepričanja

V vrečki ni artiklov.

Duša in čutnost

Duša in čutnost Roger Housden

Ko začutimo, da pripadamo življenju in ono nam, nam ni več treba iskati smisla ali se truditi. Smisel je že tu, je del odvijajočega se življenja. Smo eno z življenjem – življenje uživamo v vsej polnosti in pustimo, da življenje užije nas. Knjiga je hvalospev čistemu, spontanemu, prvinskemu erotičnemu doživljanju življenja in njegovih detajlov.
 
Cena: 22,00 €

Podrobnosti artikla

ISBN 961-200-013-1
Leto izdaje 1995
Število strani 198
Dimenzije 15,0 x 22,5
Avtor Roger Housden
Vezava Mehka
Izdal Ganeš

O avtorju

 

Roger Housden je odraščal v slikovitem gregorijanskem mestu Bath v Angliji. Študiral je transpersonalno psihologijo in pisal prispevke za BBC ter ugledni britanski časopis The Guardian. Kot svetovalec je delal tudi v Bristolskem Centru za pomoč obolelim za rakom. Leta 1998 se je preselil v Združene države Amerike, kjer živi v mestu Sausalito v Kaliforniji. Pripravlja in vodi kontemplativna potovanja in prireja delavnice kreativnega pisanja. Je avtor številnih knjig o potovanjih, umetnosti in poeziji, med katerimi izstopa zbirka uspešnic z naslovom Deset pesmi.

Več informacij najdete tudi na njegovi spletni strani www.rogerhousden.com

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Oglejte si tudi