SAMO DANES IN JUTRI LAHKO PRI NAKUPU NAŠIH KNJIG PRIHRANITE DVOJNO! Več si preberite tukaj.

 

 
V vrečki ni artiklov.

Pogovori z Bogom (1. Knjiga)

Pogovori z Bogom (1. Knjiga) Neale Donald Walsch

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 119 zlatnikov = 1,19 €.
Kako bi bilo, če bi lahko Bogu zastavili vsa tista bivanjska vprašanja, ki nas najbolj vznemirjajo, in bi nam nanje jasno in razumljivo odgovoril? To se je zgodilo Donaldu Walschu. Pogovori z Bogom je Walscheva pripoved o njegovih zaupih pogovorih z Bogom, ki so se začeli leta 1992, ko je pisec preboleval obdobje hude potrtosti. Tedaj je sestavil pismo Bogu, v katerem je dal duška svoji negotovosti in razočaranju - in na njegovo največje presenečenje mu je Bog odgovoril.
 

Vroča cena: 16,25 €

Prihranek: 0,86 € (5%)

Redna cena: 17,11 €

Podrobnosti artikla

ISBN 961-229-053-9
Leto izdaje 2000
Število strani 197
Dimenzije 14,8 x 21,0
Avtor Neale Donald Walsch
Vezava Ne
Izdal Gnostica

O avtorju

 

Neale Donald Walsch je priznani ameriški pisec in mislec, avtor svetovne uspešnice, serije devetih knjig "Pogovori z bogom", katere prvi del je kar 139 tednov preživel na lestvici najbolje prodajanih knjig New York Timesa. 

Rojen je bil septembra leta 1943 v krščanski družini v Milwaukeeju v Wisconsinu (ZDA). Že zgodaj se je odločil za iskanje prave duhovne resnice. Preučeval je Biblijo, Rig Vedo (staroindijsko sveto zbirko hvalnic) in med drugim tudi Upanishads (filozofsko besedilo besedil hinduizma). Pravi, da njegove knjige ni »narekoval« ampak prej navdihoval bog in da lahko pomagajo ljudem vzpostaviti razmerje do boga iz moderne perspektive.

Verjame v panteističnega boga, ki ni fizično ločen od človeka, sveta, materije. Njegova vizija je razmah in združitev vseh teologij današnje dobe, da bi bile bolj dostopne potrebam današnje dobe. Oblikoval je svoj Človekoljubni tim, kot duhovno gibanje katerega namen je širiti panteistično verovanje, zlasti to, da smo vsi z bogom in življenjem neločljivo povezani v celoto.

Spletna stran avtorjawww.nealedonaldwalsch.com 

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

TEJA

Objavljeno 12.09.2014

Lahko rečem, da ta knjiga razreši tudi samo Sv.

Lahko rečem, da ta knjiga razreši tudi samo Sv. Pismo - in zato se mi zdi zares fenomenalna! Poveže te z vsem, kar si že izkusil, hkrati pa odkrije tisto, kar še nisi, da bo do izkustva lahko prišlo...Ta pisatelj je zares pravi prerok, kar lahko potrdim zaradi lastne resnice, ki je že bila v meni pred branjem...Po takih prerokih hrepeni sam apostol Pavel...Super!

SABINA

Objavljeno 12.09.2014

Čisto slučajno sem si posodila Pogovore z Bogom 1

Čisto slučajno sem si posodila Pogovore z Bogom 1 od sodelavca in nato vse tri knjige dobesedno pojedla in hotela še Druženje z bogom. Zdaj vidim,da četudi nisem bila religiozen tip, da je bilo dovolj to, da me duhovnost zanima in izkušnje. Čakala sem na takšne odgovore, ki sem jih v bistvu sama vedela, a so me posamezniki obsojali, da nisem dobra če...ne to...in če ne mislim tako....Vsi smo enaki in ni več vrednih in manjvrednih. Sledite svojemu srcu...Treba bo to knjigo še komu podariti...

Pogovori z Bogom (1. Knjiga)

Neale Donald Wa...

Vroča cena: 16,25 €

Prihranek: 0,86 € (5%)

Redna cena: 17,11 €

Oglejte si tudi