❤ Povežite se z energijo nadangelov in pred izidom knjige izkoristite še 20 % popust! Kliknite tukaj

 

 
V vrečki ni artiklov.

Sadje - Moč naravne hrane

Sadje - Moč naravne hrane Dario Cortese

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 154 zlatnikov = 1,54 €.
Prehranske in zdravilne lastnosti, shranjevanje in pripravaDario Cortese je odkril rajski sij sonca v prehrani. Prav vseeno mu je, ali v krošnji motovili med zrelimi češnjami ali z veliko žlico v senci kokosovih palm zajema papajo iz njene naravne sklede ali v vinogradu trga sladko grozdje ali pa v čudovitem jesenskem dnevu med obiranjem slastnih jabolk pogleduje proti nebesni modrini. Kadar občepi med borovnicami, se mu zdi, da mu pomagajo prelisičiti tok časa in da je hrano, ki ima svoje, samosvoje moči. Sadje je rajska hrana, ki razpira misli, odplavlja plasti nepomembnosti in used...
 

Vroča cena: 20,90 €

Prihranek: 1,10 € (5%)

Redna cena: 22,00 €

Podrobnosti artikla

ISBN 961-203-190-8
Leto izdaje 2000
Število strani 320
Dimenzije 14,5 x 24,0
Avtor Dario Cortese
Vezava Trda
Izdal Kmečki Glas
Kategorija Zdrava prehrana

O avtorju

Dario Cortese je po izobrazbi diplomirani inženir agronomije, sicer pa samostojni publicist. Že vrsto let je rdeča nit njegovega delovanja naravna, »divja« hrana. Napisal je že kakšen ducat knjig, večinoma o naravni prehrani, pa tudi nekaj popotniških vodnikov. Objava člankov, prirejanje delavnic in predavanja so stalnice njegovega delovanja, ki je kompleksno, uravnoteženo, včasih nekoliko samosvoje, a vselej nazorno in ciljno naravnano: k naravi in človeku.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Sadje - Moč naravne hrane

Dario Cortese

Vroča cena: 20,90 €

Prihranek: 1,10 € (5%)

Redna cena: 22,00 €

Oglejte si tudi