V vrečki ni artiklov.

Založba Pivec

Založba Pivec je mlada založniška hiša, ki je bila ustanovljena aprila 2003. Že ob ustanovitvi so si zastavili cilj postati srednje velika založba splošnega tipa s poudarkom na izobraževanju, kar povzemamo z geslom branje in znanje. Temu prilagajamo je knjižni program. Založba Pivec je na področju izobraževanja razvila učbeniške in priročniške serije za jezikoslovje, književnost, matematiko, zdravstvo in poslovno sfero.

Založba Pivec

Založba Pivec ves čas obstoja samostojno nastopa na Slovenskem knjižnem sejmu, izdaja vsakoleten knjižni katalog, ima sodobno in ažurno urejene spletne strani, vsako leto pa organizira Pesniški turnir, ki poteka ob Slovenskih dnevih knjige v mesecu aprilu.

Vsaka knjiga je narejena zato, da bi našla pot do bralcev oziroma uporabnikov in da bi po besedah Prešernovega nagrajenca za življenjsko delo, pesnika Milana Dekleve, "odprla nov svet, ki ga doslej še ni bilo." Upamo in želimo, da bi bili svetovi, ki jih odpirajo knjige Založbe Pivec, zanimivi in odprti za čim več ljudi.

Založba Pivec je izdala knjige avtorjev, ki jih pri spletni knjgarni Cangura.com priporočamo: Jelka Zorec, Nevenka Kisner, Ludvik Počivavšek, Jože Toporišič, Jože MačekJože GlogovšekJože HradilDeepak ChopraManca KoširJasna MarkušStane Možina, Robert Leitinger, Štefan Titan.

Naraščajoče Padajoče
po strani
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Naraščajoče Padajoče
po strani
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5