V vrečki ni artiklov.

Založba UMco

Založba Umco je od leta 2007 z zbirko Preobrazba aktivna na področju izdajanja temeljne psihološke literature, znotraj katere je do sedaj izšlo več kot 20 knjig, med njimi tudi avtorji, kot so Oliver Sacks, Stanley Milgram, Karen Horney, Erik Erikson, Stephen Grosz, Daniel Lieberman, Harold Klawans, Jeffrey Masson, Irvin D. Yalom, Nancy McWilliams itn. V zbirki izhajajo tudi knjige, ki pokrivajo tematike zdravega in aktivnega življenjskega sloga ter osebni razvoj posameznika.

Založba Umco

Od leta 2011 v njihovem okviru deluje tudi zbirka referenčnih družbeno aktualnih knjig Angažirano, v kateri so izšli avtorji, kot so Jonathan Haidt, Niall Ferguson, Tony Judt, Daron Acemoglu in James A. Robinson. Od domačih avtorjev pa pri Založbi Umco v zbirki redno izhajajo eseji Marcela Štefančiča, jr., ki so bili trikrat nominirani za Rožančevo nagrado, v letu 2014 pa je avtor za zbirko esejev Kdor prej umre, bo dlje mrtev nagrado tudi prejel.

Založba Umco je za knjigo (Poštena) resnica o nepoštenosti prejela nagrado za najboljšo poslovno knjigo leta 2013. Leta 2016 pa je Založba Umco prejela nagrado za najboljšo poslovno knjigo leta po izboru združenja Manager prejela knjiga Razmišljanje, hitro in počasno nobelovega nagrajenca Daniela Kahnemana, leta 2017 pa Predanost Angele Duckworth.

 

V zbirki Odkrito so za zdaj izšle knjige Očetovina priznanega ameriškega avtorja Philipa Rotha in Noga, na katero se opreš nevrologa Oliverja Sacksa, Končna analiza Jeffreyja Massona in Ne škoduj! nevrokirurga Henryja Marsha.

Založba Umco je izdala knjige avtorjev, ki jih pri spletni knjgarni Cangura.com priporočamo: Marcel Stefančič jr., Samo Rugelj, Janez Rugelj, Evald FlisarNiall Ferguson, Frank FurediDavid Perlmutter, Angela DuckworthGavin FrancisRobert M. SapolskyHenry David Thoreau.

Naraščajoče Padajoče
po strani
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Naraščajoče Padajoče
po strani
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5