Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zapestnica za odpiranje čaker z magnetitom

Na zalogi
SKU
4684654165
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 20,70 €
Prihranek 5,20 € (-20.08%)
Redna cena 25,90 €

Izreden pripomoček za odpiranje blokiranih čaker - z magnetitom. Čakre se odpirajo na podlagi naše iskrene ljubezni do samega sebe in tudi do drugih, saj ljubezen prinaša nova spoznanja življenja samega in odpira tista vrata notranjega miru, za katerimi nas čaka srečno in umirjeno življenje.

Dodaj na seznam želja

Čakre

Čakra je sanskrtska beseda, ki pomeni kolo. Vizualne upodobitve čakre prikazujejo kot kolesa, v mnogih primerih pa jih simbolizira tudi lotus, ki je pomembna cvetlica v verskih prepričanjih na Vzhodu. Lotus v hinduizmu predstavlja lepoto, plodnost, blaginjo, duhovnost in večnost.

Čakre so energetski vrtinci, ki nas povezujejo z duhovnim svetom in nam prinašajo moč in pogum v vsakdanje življenje. Svojo energijo moramo ohranjati čisto, za to poskrbi z uravnavanjem energije naša duša in duhovni svet, ki nam je namenjen za duhovno pomoč. Človeški faktor je pri odpiranju čaker nezaželjen, saj je tako stanje, kot ga določi duša, optimalno.

Kdor želi čakre odpreti, ko še ni zrel za kaj takega, ga čakajo še večje težave, saj ne zna ločiti svoje energije od energije drugih in zapade v čustvene stiske, ki so posledica mešanja zunanjih energij s svojo notranjo energijo, ki potem ni več samo naša in nam to odpira vrata v notranji nemir in čustveno preobrazbo, ki ne temelji na osnovi ljubezni, ampak manipulaciji.

Čakre se zapirajo tudi pod vplivom stresa, nezadovoljstva in vsega, kar nas oddaljuje od naše sreče. Odpirajo se na podlagi naše iskrene ljubezni do samega sebe in tudi do drugih, saj ljubezen prinaša nova spoznanja življenja samega in odpira tista vrata notranjega miru, za katerimi nas čaka srečno in umirjeno življenje.

Več informacij
Is Featured Ne
Izdal Ahat
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zapestnica za odpiranje čaker z magnetitom
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zapestnica za odpiranje čaker z magnetitom

Vroča cena 20,70 €
Prihranek 5,20 € (-20.08%)
Redna cena 25,90 €