Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zapestnica Zeleni Aventurin s kapljico Oniksa

Ni več v prodaji
SKU
864684654
Vroča cena 53,80 €
Prihranek 13,40 € (-19.94%)
Redna cena 67,20 €

Zeleni aventurin velja kot kamen sreče predvsem pri privabljanju denarja, vendar je zelo dragocen tudi kot zdravitelj srca. Iz našega življenja odstranjuje vse, kar je nepomembnega in nepotrebnega, tako da lahko pride do nas tisto, kar je v skladu z našimi globljimi, srčnimi željami.

 

Dodaj na seznam želja

Zeleni aventurin

Obesek v obliki srca zeleni aventurin je idealen za srčno čakro, ker ima na simbolični ravni (simbol srca) dodatno podporo.

Zeleni aventurin velja kot kamen sreče predvsem pri privabljanju denarja (igre na srečo), vendar je zelo dragocen tudi kot zdravitelj srca. Iz našega življenja odstranjuje vse, kar je nepomembnega in nepotrebnega, tako da lahko pride do nas tisto, kar je v skladu z našimi globljimi, srčnimi željami.

Zeleni aventurin je izjemen zdravitelj za bolezni povezane s srcem, prav tako pa je neprecenljiv pri privabljanju denarja in stabiliziranju financ. Pomaga nam preseči napačna prepričanja in ustvarja za nas boljše okoliščine za povečanje financ. Pridobljene finance nam pomaga tudi ohranjati, da nam ne uidejo takoj.

Oniks ima dodatno funkcijo zaščite in stabilizacije tudi na finančnem področju tako,da pridobljeno tudi ohranimo, oziroma povečujemo.

Premer obeska: 30 mm

Raztegljiva zapestnica s kroglicami (12x16 mm)

Več informacij
Is Featured Ne
Izdal Čarobni dih
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zapestnica Zeleni Aventurin s kapljico Oniksa
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zapestnica Zeleni Aventurin s kapljico Oniksa

Vroča cena 53,80 €
Prihranek 13,40 € (-19.94%)
Redna cena 67,20 €