V vrečki ni artiklov.
Zapor uma - DVD

atie izvaja »Delo« z zaporniki in nam pokaže, da je resnični zapor neraziskan um in da nam »Delo« lahko prinese svobodo. Ne glede na to, kje smo. 

Katie Byron Reid je leta 1986 doživela spoznanje, s katerim se je rodila njena revolucionarna metoda samospraševanja, imenovana »Delo«(The Work). 

Delo pomaga ljudem po vsem svetu, da vidijo probleme iz povsem nove perspektive, ter se osvobodijo iz lastnega "zapora" prepričanj, predsodkov in strahov. 

Čeprav ga nekateri primerjajo s Sokratovim dialogom, Budističnim učenjem in programom 12-korakov, je izvor »Dela« neposredna izkušnja ženske, ki se je "prebudila v Resničnost" in spoznala, kako se vsako trpljenje začne in kako se lahko konča. 

Revija Time Katie imenuje "vizionarka novega tisočletja". 

Katie veliko potuje po vsem svetu in uči ljudi kako prenehati trpljenje. S pomočjo metode »Delo« doživljajo radikalne in temeljne življenjske spremembe. Veliko deluje tudi na vojnih področjih, saj ve, da je mir na svetu možen tako, da se začne z notranjim mirom vsakega posameznika. 

Hočete končati vojno v sebi, spoznati okus brezpogojne ljubezni in o doživeti svoje najgloblje brezčasno bistvo? 

SPOZNAJTE »DELO«! 

978-961-92421-1-7 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/a/-/a-477.jpg 978-961-92421-1-7
15 EUR 2021-01-22 Zaloga: Na zalogi

Zapor uma - DVD

Zapor uma - DVD Katie Byron

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 75 zlatnikov = 0,75 €.
atie izvaja »Delo« z zaporniki in nam pokaže, da je resnični zapor neraziskan um in da nam »Delo« lahko prinese svobodo. Ne glede na to, kje smo. Katie Byron Reid je leta 1986 doživela spoznanje, s katerim se je rodila njena revolucionarna metoda samospraševanja, imenovana »Delo«(The Work). Delo pomaga ljudem po vsem svetu, da vidijo probleme iz povsem nove perspektive, ter se osvobodijo iz lastnega "zapora" prepričanj, predsodkov in strahov. Čeprav ga nekateri primerjajo s Sokratovim dialogom, Budističnim učenjem in programom 12...
Cena: 15,00 €

Podrobnosti artikla Zapor uma - DVD

ISBN 978-961-92421-1-7
Leto izdaje 2008
Število strani DVD
Dimenzije Ne
Vezava CD plošča
Izdal Društvo za razvoj zavest
Avtor Katie Byron

    Kategorije

O avtorju Zapor uma - DVD

Katie Byron

BYRON KATIE

 je v svojih zgodnjih tridesetih postala hudo depresivna. Skoraj desetletje so jo pestili hud stres, jeza, samomorilne misli; zadnji dve leti tega obdobja velikokrat ni bila sposobna zapustiti svoje spalnice. Potem pa je nekega februarskega jutra 1986 prišla do spoznanja, ki ji je spremenilo življenje. To doživetje ima vrsto poimenovanj. Katie mu pravi »prebujenje v resničnost«.

Spoznala je, da je vse življenje verjela svojim mislim, ki so jo skoraj do smrti prestrašile. Nato pa jim je prenehala verjeti in svet se je ustavil. Notranja nesoglasja in strahovi so v hipu izpuhteli, hkrati pa je globoko občutila stisko sveta, ki mu je želela razodeti vse, kar je uvidela. Ta občutek povezanosti in ljubezni je bil začetek metode Delo, s katero danes pomaga ljudem po vsem svetu. Več:https://www.thework.com/.

Več o Katie Byron

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).