V vrečki ni artiklov.
Zapper Rapid 30kHz

Zapper

Zapper Rapid 30kHz vam lahko pomaga pri: vdorih parazitov, dvigu energije, prebavnih težavah, nespečnosti, detoksifikaciji telesa, odvisnosti, vključno z odvisnostjo od nikotina, nevtraliziranje energij.

Naprava vključuje orgonski akumulator. V nekaterih tradicijah se orgon z drugimi besedami imenuje še či, prana, peti element ... 

Komplet vsebuje:

* Orgone Zapper Rapid

* 2-krat bakrena elektroda (prib. 22 mm (premer) ☓ 100 mm (dolžina))

* žici na zapiranje na krokodilčka in 3.5 mm vtič za povezovanje elektrod in naprave

* 9 V baterija 6F22

* vgrajena orgonska enota

* navodila za uporabo 

Pred dobavo je vsaka naprava preverjena in izmerjena z osciloskopom.
Naprave ni priporočljivo uporabljati več kot enkrat dnevno in ne več kot 10 dni zaporedoma (po tem obdobju vsaj dvotedenska neuporaba). Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom.

Vse naprave za odganjanje parazitov so namenjene individualni uporabi. Ne uporabljajte nosečnice, ljudje s srčnim spodbujevalnikom, epileptiki, mlajši otroci, starostniki in ljudje z mentalnimi težavami.

Napravo hranite stran od vročine, vlage in izven dosega otrok. Napravo lahko upravljajo samo odrasli.

Garancija je 2 leti od nakupa izdelka in velja samo za elektroniko. Garancija ne vključuje mehanskih poškodb in se ne prizna, če se ugotovi da je bila odprta škatlica elektronike.

Opozorila

Ne predpisujemo, diagnosticiramo ali posredujemo zdravniške napotke ali diagnoze stanj.

Izpostavljenost bioresonanci načeloma ni bila znanstveno dokazana za delujočo. Prosimo vedite, da protokola Dr. Hulde Clark in Boba Becka, knjige ali naprava niso bili ovrednoteni s strani Health or Food and Drug Administration (UK/EU/US) in zato ne garantirajo učinkovitosti ali varnosti. Ni za zdravniško uporabo. Naprava Zapper NE zdravi.

Naprava Zapper je namenjena individualnemu raziskovanju. Uporaba se ne priporoča nosečnicam, ljudem s srčnimi spodbujevalci, epileptikom, majhnim otrokom, starejšim osebam in ljudem z mentalnimi težavami. Držite napravo stran od srca, stran od otrok. Napravo lahko uporabljajo samo odrasli. Vsi principi, hipoteze in trditve nimajo uradnega medicinskega ali znanstvenega dokaza.

Vse naprave Zapper poganja samo 9 voltna baterija, nikoli ne uporabljajta drugega adapterja. Z nakupom naprave Zapper se strinjate, da ste seznanjeni z zgoraj opisanim.

dasdasdasdas https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/z/a/zapper_rapid.jpg
106.4 EUR 2021-03-08 Zaloga: Na zalogi
-20%

Zapper Rapid 30kHz

Zapper Rapid 30kHz

S pomočjo šibkega električnega toka, ki ga pošiljamo skozi telo, le ta vpliva na parazite, viruse, bakterije in glivice. Le-ti pa so lahko vzrok za različna bolezenska stanja in obolenja.

Vroča cena: 106,40 €

Prihranek: 26,60 € (20%)

Redna cena: 133,00 €

Podrobnosti artikla Zapper Rapid 30kHz

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Zapper Rapid 30kHz

Vroča cena: 106,40 €

Prihranek: 26,60 € (20%)

Redna cena: 133,00 €

Zapper Rapid 30kHz

Oglejte si tudi