KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Zarota bogatih - 8 novih pravil o denarju

ZAROTA BOGATIH IZ SERIJE BOGATI OČKA, OSEM NOVIH PRAVIL O DENARJU predstavlja pogled Roberta Kiyosakija na svetovno gospodarstvo in ugotavlja, zakaj se ljudje spopadajo s finančnimi težavami v teh težkih časih. Ponuja rešitve za finančne težave in razloži, kaj je povzročilo današnji kaos v gospodarstvu in kako ga lahko omilimo.

ZAROTA BOGATIH: osem novih pravil o denarju pokaže, da ti časi, ki se nam zdijo najslabši, pravzaprav ljudem dajejo novo priložnost in možnost, da vlagajo v svojo finančno izobrazbo. Robert Kiyosaki, avtor najbolje prodajane knjige vseh časov na področju osebnih financ, Bogati očka, revni očka, je pri pisanju te knjige uporabil nov in inovativen pristop.

Najprej je vsako poglavje te knjige izšlo na spletu v obliki osnutkov. Bralci, ki so v svojem življenju že uporabili načela bogatega očka, prav tako pa tudi bralci, ki se spopadajo z današnjimi težkimi gospodarskimi razmerami, so lahko sodelovali in dajali povratne informacije. Ta izdaja knjige je rezultat tega interaktivnega procesa – in vključuje relevantne komentarje bralcev. Besede Roberta Kiyosakija o finančni izobrazbi je prebralo že na milijone ljudi po vsem svetu.

ZAROTA BOGATIH predstavlja prvi resnično interaktivni dosežek, pri katerem so lahko bralci s celega sveta izrazili svoje mnenje in dodajali komentarje, medtem ko je Robert pisal poglavje za poglavjem.

978-953-236-204-6 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/z/a/zarota_bogatih.jpg 978-953-236-204-6
28.9 EUR 2021-06-26 Zaloga: Na zalogi

Zarota bogatih - 8 novih pravil o denarju

Zarota bogatih - 8 novih pravil o denarju Robert T. Kiyosaki

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 144 zlatnikov = 1,44 €.
ZAROTA BOGATIH predstavlja prvi resnično interaktivni dosežek, pri katerem so lahko bralci s celega sveta izrazili svoje mnenje in dodajali komentarje, medtem ko je Robert pisal poglavje za poglavjem.
Cena: 28,90 €

Podrobnosti artikla Zarota bogatih - 8 novih pravil o denarju

ISBN 978-953-236-204-6
Leto izdaje 2012
Število strani 319
Dimenzije Ne
Vezava Mehka vezava
Izdal Katarina Zrinski
Avtor Robert T. Kiyosaki

O avtorju Zarota bogatih - 8 novih pravil o denarju

Robert T. Kiyosaki

Robert T. Kiyosaki

Vlagatelj, podjetnik, zagovornik finančne izobrazbe in najbolje prodajani avtor knjig. Robert Kiyosaki je avtor knjige Bogati očka, revni očka – najboljše osebne finančne knjige vseh časov, ki je izzvala in spremenila način razmišljanja o denarju desetinam milijonov ljudi. Bogati očka, revni očka velja za najuspešnejšo prodajno uspešnico vseh štirih časnikov, ki zastopajo tedensko revijo Publisher's Weekly – The New York Times, Business Week, The Wall Street Journal in USA Today – in je bila imenovana za najboljšo knjigo o denarju dnevnega časopisa USA Today kar dve leti zapovrstjo. Hkrati pa je tretja najbolje prodajana uspešnica, ki ponuja praktične nasvete in podrobna navodila za določeno dejavnost.

Več o Robert T. Kiyosaki

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).