V vrečki ni artiklov.

Zaveza v duši

Zaveza v duši Anita Škof

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 124 zlatnikov = 1,24 €.
Mojzes, Mojster Luči, skozi spomine na prehojene Poti razodeva Zavezo, sklenjeno med Bogom in njegovim izvoljenim ljudstvom, zapisano v Duši vsakega človeka. V Duši se razprostira obljubljena dežela, saj ni bila obljubljena v fizični dimenziji, temveč v Večnosti, v Izvoru vsega in je najprej stanje Zavesti in Duha, šele nato ji bomo pričali v materiji. V Duši človeka ognjeni grm čaka, da ga razsvetli, obžari s svojimi močmi, ki so človekove lastne notranje moči, s katerimi faraona, vladarja - razum premaga in dimenzije lastne osebnosti iz suženjstva, iz ujetosti v materijo,...
 
Cena: 24,80 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-9096-69-7
Leto izdaje 2012
Število strani 220
Dimenzije 14,5 x 21,0
Avtor Anita Škof
Vezava Ne
Izdal Keter - Center Boga
Kategorija Duhovnost

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

JOSIPA

Objavljeno 12.09.2014

Vsi tisti,ki iščejo in se spotikajo v vero,ker jo

Vsi tisti,ki iščejo in se spotikajo v vero,ker jo ne razumejo naj si to prečitajo. Sploh pa sami kristjani,ki slišane besede ne razumejo,kot jo prav tako ne razumejo dobro tisti,ki jo učijo. Priporočam,da si najprej osvežijo duha s to knjigo,ki razlaga Mojzesov nauk in pot,ki jo je prehodil z obljubljenim ljudstvom. Vsi vemo za zgodbo Mojzesa iz Svetega pisma,za vse iščemo dokaze in kar ne razumemo spodbijamo,eni zasmehujejo,in ne verjamemo. Kot Mojzesa,tudi Jezusa nismo razumeli,ker je govoril o/v prispodobah v fizičnem svetu in v fizičnem jeziku za tisti čas,a o duhvnosti. To teško povem z besedami,kar v duši,srcu in duhu čutim in vem,ko mi nekdo govori rasnico,bistvo obstoja. Prečitala sem že pet knjig od Anite Škof in bi svetovala vsem,ki ne razumejo Biblije,ki si jo želijo prebrati,da si najprej prečitajo vse njene knige.Tako bodo imeli boljši vpogled v Božjo besedo in njeno razlago. Skratka vsem,ki se iščemo ali smo radovedni.

Oglejte si tudi