V vrečki ni artiklov.
PREDNAROČILO: Zaživi bogato - Prevzemite nadzor nad svojim življenjem

Susan, mati treh otrok in čistilka po poklicu, je večino svojega življenje preživela v skrbi, kako preživeti od plače do plače, kako zagotoviti otrokom vsaj tisto osnovno, kar potrebujejo. Nič koliko noči je zaspala v solzah, saj je vedela, da jim bo ta mesec zopet zmanjkalo, da bi lahko najstarejšemu sinu kupila nove čevlje, da bi lahko srednji hčeri plačala glasbeno šolo, da bi lahko najmlajša hči odšla s sošolci na izlet.

Bila je jezna in razočarana nad sabo in nad življenjem, ki jo je tako teplo. Zavidala je prijateljicam, ko so se postavljale z novimi oblekami in čevlji po zadnji modi. Tolažila se je s tem, da je njihov denar zagotovo pridobljen na nepošten način, da je to umazan denar in takšnega denarja sama zagotovo ne bi želela imeti.

Nekega dne je čistila veliko dvorano, kjer se je govornik pripravljal na svoj govor. Susan je slišala, kako razlaga, zakaj se nekateri ljudje nikoli ne izkopljejo iz rdečih številk, zakaj gre nekaterim vse kot po maslu, drugim pa življenje postavlja oviro za oviro. V pripravah na govor je omenil tudi pomembnost odnosa do denarja, govoril je o zakonu privlačnosti in nazadnje omenil tudi vir od koder je črpal gradivo za svoj govor.

Za Susan bi se vse končalo pri tem govoru, če ne bi slučajno šla mimo knjigarne, kjer je v izložbi videla knjigo, o kateri je slišala govoriti moškega teden dni nazaj. Mislila si je, da nima kaj izgubiti, razen nekaj malega denarja, zato je knjigo kupila.

Ko so jo še isti večer zopet prevevale črne misli in se je v mislih jezila sama nase, da je zapravila dragocen denar za knjigo, jo je le premamilo, da prebere, kaj se skriva v njej. Knjige kar ni mogla odložiti in še isti večer je pričela z vajami, ki so bile opisane v njej. Postopke iz knjige je najprej izvajala pred spanjem in takoj zjutraj, ko se je prebudila, nato medtem ko je delala in nazadnje so te vaje postale del nje in pričele prinašati spremembe.

Dobila je ponudbo za boljše plačano službo, kjer je napredovala v vodjo in dobila svojo ekipo. Kaj kmalu je odprla svoj čistilni servis, ki ima danes kar deset podružnic.

Susan se je izkopala iz dolgov in zaživela polno življenje, kjer so vladali sreča, harmonija in obilje. Knjiga, ki je Susan spremenila življenje je bila ravno ta knjiga, ki je sedaj na voljo tudi vam.

Knjiga Privabite bogastvo avtorja Josepha Murphyja lahko življenje spremeni tudi vam.

Kolikokrat ste ob plačevanju računov tudi vi računali, koliko denarja še lahko porabite vsak dan in koliko dni je še do plače? Kolikokrat ste v trgovini preračunavali, če vam bo zneslo nakupiti vse, kar ste zapisali na nakupovalni listek. In povejte, kako zelo vas muči nespečnost zaradi previsokega obroka kredita, ki se kar noče izteči?

9789619553909 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/z/a/zazivi-bogato-naslovnica_001.jpg 978-961-95539-0-9
18.9 EUR 2021-12-03 Zaloga: Na zalogi

PREDNAROČILO: Zaživi bogato - Prevzemite nadzor nad svojim življenjem

PREDNAROČILO: Zaživi bogato - Prevzemite nadzor nad svojim življenjem Joseph Murphy

Prevzemite nadzor nad svojim življenjem

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 100 zlatnikov = 1,00 €.
Prevzemite nadzor nad svojim življenjem! Zahtevajte pravico do bogastva! Spoznajte čudežno moč in dosezite vse, kar si želite. Naučite se uporabljati to moč, ki prebiva znotraj vas in se predajte svobodi, sreči, bogastvu in miru s pomočjo knjige Privabite bogastvo. Preberite jo, izvajajte postopke opisane v njej in zagotovo bo to zadnja knjiga, ki jo boste prebrali, da bi spremenili vaše življenje na bolje.
Cena: 18,90 €

Podrobnosti artikla PREDNAROČILO: Zaživi bogato - Prevzemite nadzor nad svojim življenjem

ISBN 978-961-95539-0-9
Leto izdaje 2021
Število strani 97
Dimenzije 148x210
Vezava Mehka vezava
Izdal Cangura
Avtor Joseph Murphy

O avtorju PREDNAROČILO: Zaživi bogato - Prevzemite nadzor nad svojim življenjem

Joseph Murphy

Joseph Murphy

Joseph Murphy je bil rojen na Irskem. Obiskoval je jezuitsko šolo, vendar se je že kmalu odločil za selitev v Ameriko, kjer je imel več možnosti za raziskovanje idej in pridobivanje novih izkušenj. Posvetil se je farmaciji in bil uspešen lekarnar. Prevzela so ga različna azijska versta, ki jih je poglobljeno začel študirati, odpotoval je v Indijo. Po vrnitvi v ZDA je ustanovil svojo lastno cerkev, njegova nedeljska predavanja je poslušalo več kot 1.500 ljudi. Da bi dosegel zainteresirano poslušalstvo izven zidov cerkve, je začel z izjemno odmevnimi in poslušanimi tedenskimi radijskimi oddajami z več kot milijon poslušalcev.

Več o Joseph Murphy

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).