Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zbogom, prostozidarji

Na zalogi
SKU
978-961-04-0554-2
Dodaj v primerjavo
Cena 19,90 €

Ali se s prostozidarstvom približamo evangeliju ali se od njega oddaljimo? Ali nasprotuje Cerkvi ali je prostor, iz katerega lahko vstopimo vanjo?

Dodaj na seznam želja

Prostozidar

Christophe Flipo na podlagi svoje lastne dvojne izkušnje odgovarja na zastavljena vprašanja in dileme. Prostozidar, ki se je po mnogih letih spreobrnil v katoliško vero, pripoveduje o veličini, a tudi o omejenosti tradicije, ki jo je imel iskreno rad, na koncu pa jo je presegel. Pripoved njegovega življenja ponuja živ in avtentičen pogled na gibanje, ki je tolikokrat predmet različnih fantazij.

Christophe Flipo je inženir informatike. Dolga leta je preživel kot prostozidar, znotraj lože je dosegel visoke stopnje, danes pa je navaden župljan. Skupaj z ženo sta razpeta med Londonom in severom Francije.

Med knjigami, ki so posvečene prostozidarstvu, ima delo Zbogom, prostozidarji, ki ga je napisal Christophe Flipo in prihaja sedaj med slovenske bralce, posebno mesto. Kot pove že naslov, ga je napisal nekdanji prostozidar, ki je osebno izkusil prostozidarska obredna uvajanja in pri njih iskreno sodeloval, na koncu pa ugotovil, da mu katoliško krščanstvo nudi tisto, kar je zaman iskal pri prostozidarjih.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-04-0554-2
Leto izdaje 2019
Število strani 112
Dimenzije 13,0 x 19,0
Vezava Mehka
Izdal Družina
Avtor Christophe Flipo
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zbogom, prostozidarji
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zbogom, prostozidarji

Cena 19,90 €