V vrečki ni artiklov.
Zdaj! Resnično tvoj je samo ta trenutek

Zdaj! Resnično tvoj je samo ta trenutek

Eckhart Tolle

  • Niste zgolj vaš um in knjiga prinaša jasno tlakovano pot k novemu načinu razmišljanja, ki osvobaja izpod prevlade uma in nas popelje v popolnoma nove razsežnosti.
  • Bolečina je pravzaprav konstrukt uma in zavedanje prinaša pot vseh poti – pot iz bolečine ter posledično popolno osvoboditev.
  • Tudi čas je konstrukt, saj je edini trenutek, ki zares obstaja, trenutek sedanjosti, ki prinaša radost bivanja.
  • Spoznali boste, kako se je mogoče razbremeniti podedovanih umskih in čustvenih vzorcev, raznovrstnih oblik trpljenja, konfliktov in problemov.
  • Naučili se boste, kako je mogoče prestopiti v povsem novo, višje stanje zavesti, predvsem pa, kako to novo resnico tudi živeti, tukaj in zdaj, v vsakdanjem življenju.
961-200-046-8 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/z/d/zd.jpg 961-200-046-8
27.9 EUR 2021-08-05 Zaloga: Na zalogi

Zdaj! Resnično tvoj je samo ta trenutek

Zdaj! Resnično tvoj je samo ta trenutek Eckhart Tolle

Knjiga, kakršna je ta, ugleda luč dneva le enkrat na vsakih deset let, ali pa celo samo enkrat na vsako generacijo. Je pravzaprav več kakor knjiga; preveva jo živa energija, ki jo lahko občutite, ko jo vzamete v roke. V njej je moč, da v bralca zaseje globoko izkustvo. Eckhart Tolle je zmožen tega, česar so bili zmožni vsi veliki učitelji: pokazati nam, v preprostem in jasnem jeziku, da so pot, resnica in luč v nas samih. Že 10. ponatis.
Cena: 27,90 €

Podrobnosti artikla Zdaj! Resnično tvoj je samo ta trenutek

ISBN 961-200-046-8
Leto izdaje 2018
Število strani 204
Dimenzije 16,5 x 24,5
Vezava Trda vezava
Izdal Ganeš
Avtor Eckhart Tolle

O avtorju Zdaj! Resnično tvoj je samo ta trenutek

Eckhart Tolle

Eckhart Tolle

Eckhart Tolle je bil rojen v Nemčiji, kjer je preživel prvih trinajst let. Po diplomi na Univerzi v Londonu je začel delati kot raziskovalec in doktorski kandidat na Univerzi v Cambridgeu. Ko je bil star 29 let, je doživel globoko duhovno preobrazbo in postal tako rekoč nov človek. Preobrazba ga je usmerila na povsem novo življenjsko pot. Naslednja leta je posvetil razumevanju, povezovanju in poglabljanju te preobrazbe. Nanj se je obračalo vse več ljudi, ki so jih zanimale njegove življenjske izkušnje, in tako je sčasoma začel v Londonu delati kot svetovalec.

Od leta 1996 živi v Vancouvru v Kanadi ter potuje, predava in vodi seminarje ter delavnice po vsem svetu. Ob tem ne izpostavlja in ne izključuje nobene duhovne tradicije ali religije. V svojih predavanjih jasno in povsem razumljivo posreduje preprosto, a globoko sporočilo: »Je izhod iz trpljenja, je pot v mir. Potrebna je le svetloba zavesti. Vi ste ta svetloba.«

Več o Eckhart Tolle

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(10)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Nina

Objavljeno 09.10.2017

Knjiga, vredna večkratnega branja, saj boste

Knjiga, vredna večkratnega branja, saj boste vsakič odkrili nekaj novega o sebi in svojem življenju.

MIRO

Objavljeno 12.09.2014

Dve desetletji nazaj sem dobil v roke knjigo

Dve desetletji nazaj sem dobil v roke knjigo Učbenik življenja potem jih je bilo v tem vmesnem času na ducate. Zadnje besede, ki sem jih bral so dela Eckharta Tolla. Vse njegove knjige so SVETE, kajti to je človek, ki pozna absolutno resnico. Ko ga vidiš na daleč ne bi upal reči, da je ta človek pisal te bogate besede. Ko pa začutiš NJEGA..to BITJE, ko te prežame njegova energija, potem besede niso več potrebne. Vsi ki želite resnično spoznati posebno, božansko, za človeka sicer naravno stanje, ki mu pravimo LJUBEZEN imejte njegovo knjigo nekje pri sebi in jo berite in berite!

MATJAŽ

Objavljeno 12.09.2014

knjigo berem že tretjič, vsakič dobim iz nje nekaj

knjigo berem že tretjič, vsakič dobim iz nje nekaj novega... vrednost, ki jo nosi knjiga je daleč pred vsemi ostalimi besedili

LIDIJA

Objavljeno 12.09.2014

Vsakič, ko jo berem, jo doživljam drugače. Eckhart

Vsakič, ko jo berem, jo doživljam drugače. Eckhart Tolle je absolutno mojster in vsebina je predstavljena na zelo razumljiv način. Ko sem jo prvič brala pred leti, je nisem razumela. Zdaj je našla stalno mesto na moji knjižni polici.

JOŽEF

Objavljeno 12.09.2014

Zelo dobra knjiga vredna branja

Zelo dobra knjiga vredna branja

JANEZ

Objavljeno 12.09.2014

Čeprav je Eckhart Tolle preživel več let po

Čeprav je Eckhart Tolle preživel več let po Budistčnih svetiščih je knjigo napisal na podlagi svoje globoke samorealizacije. Pisana je v jeziku, ki je razumljiv človeku moderne dobe in to neglede na veroizpoved, saj presega prostor in čas. Je pravi biser modrosti in napotkov za spoznanje Resnice.

BERNARD

Objavljeno 12.09.2014

Knjigo sem seveda kupil,kot mnoge,ki me

Knjigo sem seveda kupil,kot mnoge,ki me pritegnejo. Čeprav sem bil navdušen,pa moram priznati,da me trenutno ne greje njena vsebina;morda jo bom moral prebrati še enkrat. Prav gotovo.

ALEXANDER

Objavljeno 12.09.2014

'Svetovna'' ta knjiga, priporočam vam jo!

'Svetovna'' ta knjiga, priporočam vam jo!

ALENKA

Objavljeno 12.09.2014

Enkratna knjiga, ki lahko marsikomu spremeni

Enkratna knjiga, ki lahko marsikomu spremeni življenje. Priporočam!

GERHI

Objavljeno 05.09.2013

Kontroliraj svoj razum. Ko poslušaš, vidiš, čutiš,

Kontroliraj svoj razum. Ko poslušaš, vidiš, čutiš, občutiš, ne dopusti, da razum posluša, vidi, čuti in občuti, kar on hoče. Postani bojevnik, dopusti, da razum, razume, za kar ti je dan, ti pa odloči, kako in kaj. Sprejmi vse, razmisli, pretuhtaj, upoštevaj fiziko, kemijo, intelekt, nato pa ukrepaj. V tem svetu je dvojina, teme ni, je samo manj svetlobe. Tako je na vseh ravneh. Zato razmisli, kako in kaj. Pregovor, ki drži: "Vsaka vroča juha, se je še vedno ohladila." Da jo poješ, moraš razmisliti, kako in kaj, ampak odločiš se pa le TI sam. Dvojnost - dvojina. Ko ti nekdo nekaj reče, tvoj razum takoj napade. Zakaj? Ker deli. No, to je dobro, ampak ne dopusti, da razum vlada. TI si ta, ki odloča. To naj ti preide v navado. Saj navada je življenje, zakon pa trpljenje. To delaj vsaki dan.

Zdaj! Resnično tvoj je samo ta trenutek

Oglejte si tudi