Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zdaj! Resnično tvoj je samo ta trenutek

Na zalogi
SKU
961-200-046-8
Dodaj v primerjavo
Cena 27,90 €

Knjiga, kakršna je ta, ugleda luč dneva le enkrat na vsakih deset let, ali pa celo samo enkrat na vsako generacijo. Je pravzaprav več kakor knjiga; preveva jo živa energija, ki jo lahko občutite, ko jo vzamete v roke. V njej je moč, da v bralca zaseje globoko izkustvo. Eckhart Tolle je zmožen tega, česar so bili zmožni vsi veliki učitelji: pokazati nam, v preprostem in jasnem jeziku, da so pot, resnica in luč v nas samih. Že 10. ponatis.

Dodaj na seznam želja

Zdaj! Resnično tvoj je samo ta trenutek

Eckhart Tolle

  • Niste zgolj vaš um in knjiga prinaša jasno tlakovano pot k novemu načinu razmišljanja, ki osvobaja izpod prevlade uma in nas popelje v popolnoma nove razsežnosti.
  • Bolečina je pravzaprav konstrukt uma in zavedanje prinaša pot vseh poti – pot iz bolečine ter posledično popolno osvoboditev.
  • Tudi čas je konstrukt, saj je edini trenutek, ki zares obstaja, trenutek sedanjosti, ki prinaša radost bivanja.
  • Spoznali boste, kako se je mogoče razbremeniti podedovanih umskih in čustvenih vzorcev, raznovrstnih oblik trpljenja, konfliktov in problemov.
  • Naučili se boste, kako je mogoče prestopiti v povsem novo, višje stanje zavesti, predvsem pa, kako to novo resnico tudi živeti, tukaj in zdaj, v vsakdanjem življenju.
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 961-200-046-8
Leto izdaje 2018
Število strani 204
Dimenzije 16,5 x 24,5
Vezava Trda
Izdal Ganeš
Avtor Eckhart Tolle
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zdaj! Resnično tvoj je samo ta trenutek
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zdaj! Resnično tvoj je samo ta trenutek

Cena 27,90 €