V vrečki ni artiklov.

Zdrav otrok in ljubezen staršev

Zdrav otrok in ljubezen staršev Dr. Harville Hendrix

STARŠEVSTVO JE ODNOS, KI ZDRAVI Središče te knjige je otrok. To je knjiga, ki starše uči, kako lahko osebnostno zrasejo, obenem pa otroke dobro vzgojijo. Napisana tako za starše samohranilce kot za poročene starše; namenjena je staršem v mešanih družinah in staršem, ki nimajo družine; je za starše, ki jim gre dobro in za starše, ki imajo pred seboj še dolgo pot. Nikakor nočeva kriviti staršev za težave otrok. Hočeva le pokazati, kako smo bili vsi nepopolno vzgojeni in tudi sami nismo popolni starši. Tu ni prostora za krivdo. Rada bi le, da vidite stvari takšne, kot so, i...
 
Cena: 32,97 €

Podrobnosti artikla

ISBN 961-6372-44-0
Leto izdaje 2006
Število strani 319
Dimenzije 14,5 c 22,0
Avtor Dr. Harville Hendrix
Vezava Ne
Izdal Orbis
Kategorija Vzgoja, starševstvo

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(2)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

TINA

Objavljeno 12.09.2014

Zelo dobra knjiga. Knjiga katero bi moral prebrati

Zelo dobra knjiga. Knjiga katero bi moral prebrati vsi starši in tudi ostali. Dober vpogled v starševstvo in vzgojo. Starši so namreč tisti od kateih se otrok najprej uči - so zgled in opora skozi celo življenje.

STANKA

Objavljeno 12.09.2014

Človeku da misliti....

Človeku da misliti....

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Odlična knjiga.....razkriva napačne vzorce vzgoje,

Odlična knjiga.....razkriva napačne vzorce vzgoje, ki se vlečejo iz roda v rod in povzročajo nepotrebne čustvene rane celotnim generacijam.....odlično!

Oglejte si tudi